Αίρεται η απαγόρευση χρήσης νερού στα Άνω Λεχώνια

Αίρεται η απαγόρευση χρήσης του νερού για ανθρώπινη κατανάλωση στους καταναλωτές που εξυπηρετούνται από το υδραγωγείο της Τοπικής Κοινό...


Αίρεται η απαγόρευση χρήσης του νερού για ανθρώπινη κατανάλωση στους καταναλωτές που εξυπηρετούνται από το υδραγωγείο της Τοπικής Κοινότητας Άνω Λεχωνίων, καθώς αποκαταστάθηκε η λειτουργία του συστήματος απολύμανσης, όπως ενημερώνει η ΔΕΥΑΜΒ.
Πιο συγκεκριμένα, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, «μετά τις διορθωτικές ενέργειες της ΔΕΥΑΜΒ αποκαταστάθηκε η λειτουργία του συστήματος απολύμανσης στην Τ.Κ. Άνω Λεχωνίων η οποία, όπως είχατε ενημερωθεί, είχε διακοπεί λόγω δολιοφθοράς.
Με την ολοκλήρωση των αναλύσεων επί δειγματοληπτικού ελέγχου, επιβεβαιώθηκε ότι το νερό του υδραγωγείου της Τ.Κ. Άνω Λεχωνίων πληροί τις προϋποθέσεις της ΚΥΑ Γ1(δ)/ΓΠ οικ.67322/2017
Ως εκ τούτου, αίρεται η απαγόρευση χρήσης του νερού για ανθρώπινη κατανάλωση (πόση, μαγείρεμα και προπαρασκευή τροφής) στους καταναλωτές που εξυπηρετούνται από το υδραγωγείο της Τοπικής Κοινότητας Άνω Λεχωνίων».

Related

ΒΟΛΟΣ 7841889578022258944

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item