Η πρώτη δήλωση Μπέου μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Σήμερα έγινε ένα τεράστιο βήμα για τη δικαίωσή μου, που την περίμενα τόσα χρόνια. Η σημερινή δικαστική απόφαση αποδεικνύει πλήρως την αδ...


Σήμερα έγινε ένα τεράστιο βήμα για τη δικαίωσή μου, που την περίμενα τόσα χρόνια. Η σημερινή δικαστική απόφαση αποδεικνύει πλήρως την αδικία που βίωσα, εγώ και η οικογένειά μου, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά στην παρούσα φάση δεν θέλω να σχολιάσω περισσότερα.
Όμως δηλώνω με σιγουριά ότι είναι απλώς θέμα χρόνου η ολοκληρωτική μου αθώωση και ο κόσμος του Βόλου πρέπει να είναι υπερήφανος για το Δήμαρχό του, που σύντομα επιστρέφει στα καθήκοντά του.
Τη Δευτέρα, 5 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο του Βόλου, σε συνέντευξη Τύπου θα μιλήσω αναλυτικά για όλα αυτά για να ενημερωθούν οι πολίτες, που τόσο σέβομαι και εκτιμώ, με κάθε λεπτομέρεια για όλες τις εξελίξεις.
Τέλος θα ήθελα να εκφράσω τη θλίψη μου για όσους, ευτυχώς, πάντως, λίγους, είχαν εναποθέσει τις όποιες ελπίδες τους για μια πολιτική καριέρα στην καταδίκη ενός αθώου ανθρώπου, δείχνοντας πόσο φθηνοί και λίγοι είναι. Λυπάμαι που τους στενοχώρησα, αλλά τους έχω εξασφαλίσει μπόλικο ξύδι για να συνέλθουν…

Related

ΒΟΛΟΣ 2439663421288168283

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item