Πολύ καλές επιδόσεις για τους αθλητές κι αθλήτριες της Νίκης Βόλου στο ΣΕΦ

Καταγράφοντας πολύ καλές επιδόσεις κι αφήνοντας θετικά μηνύματα για τις προσεχείς αθλητικές διοργανώσεις, γύρισαν από το Πανελλήνιο Π...Καταγράφοντας πολύ καλές επιδόσεις κι αφήνοντας θετικά μηνύματα για τις προσεχείς αθλητικές διοργανώσεις, γύρισαν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 10 – 11 Φεβρουαρίου, οι αθλητές κι οι αθλήτριες του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αντρών – γυναικών συμμετείχαν επτά αθλητές κι αθλήτριες της Νίκης Βόλου και κατέλαβαν στις open κατηγορίες(δικαίωμα συμμετοχής μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών):
Ο Χάρης Μάνης 4η θέση στα 60μ. Παμπαίδων Α’ με επίδοση 7’’41  
Η Χριστίνα Κατζουράκη 7η  θέση στα 3.000μ. γυναικών με επίδοση 10’38’’
Η Κατερίνα Κόκκαλη  13η θέση τριπλούν γυναικών με επίδοση 11.43μ.
Η Μαρία Σταματίου 14η θέση στα 60 μ. γυναικών με επίδοση 7’’83
Ο Σταμάτης Ασημακόπουλος 15η θέση στο τριπλούν με επίδοση 12.21μ. 
Η Ξανθίππη Φιλατζικιώτη 17η θέση στα 800μ. με επίδοση 2’42’’
Ο Χρήστος Γκαράς 35η θέση στα 400μ. ανδρών με επίδοση 54’’38 

Οι αθλητές και οι αθλήτριες, προετοιμάζονται πλέον μαζί με τους προπονητές τους, για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα και μαθητικούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.
Την αποστολή που συνόδευσαν οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος και Αποστόλης Βλαχάβας, ενώ στο πλευρό των παιδιών και των προπονητών βρέθηκαν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος, Γιώργος Τάκης και Χρόνης Βελέντζας, που είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με διάφορους συλλόγους.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κι έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης και η Διοικούσα Επιτροπή του στίβου – Δημήτρης Μπατζανός, Γιώργος Τάκης και Χρόνης Βελέντζας, συγχαίρουν τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές για την παρουσία και τις επιδόσεις τους και εύχονται καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 5112331692848982126

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item