Στεγανοποίηση φρεατίων ελέγχου δικτύου ακάθαρτων στις Αλυκές

Πρόσθετες κατασκευές στα φρεάτια ελέγχου του δικτύου ακάθαρτων θα προμηθευτεί η ΔΕΥΑΜΒ έναντι 19.800 ευρώ για να στεγανοποιήσει τα ήδη ...


Πρόσθετες κατασκευές στα φρεάτια ελέγχου του δικτύου ακάθαρτων θα προμηθευτεί η ΔΕΥΑΜΒ έναντι 19.800 ευρώ για να στεγανοποιήσει τα ήδη υπάρχοντα στην περιοχή των Αλυκών, καθώς αυτά έχουν υποστεί ζημιά και διάβρωση και εισρέει το θαλασσινό νερό, με αποτέλεσμα αυτό να μεταφέρεται στο Βιολογικό Καθαρισμό και να αποδυναμώνει την όλη επεξεργασία. Αυτό αποφασίστηκε ομόφωνα στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ.
Επίσης εγκρίθηκε η μελέτη και διακήρυξη για την «εκποίηση άχρηστων μεταλλικών υλικών και οχημάτων. Σύμφωνα με την εισήγηση, τόσο στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων, όσο και στις εγκαταστάσεις ύδρευσης έχουν συγκεντρωθεί μεγάλες ποσότητες άχρηστων υλικών, που προέκυψαν από τη συντήρηση των εγκαταστάσεων και πρέπει να απομακρυνθούν.
Ο δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός θα γίνει με κατάθεση σφραγισμένων προσφορών για την εκποίηση των άχρηστων υλικών από σίδηρο, χάλυβα και ορείχαλκο, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και άχρηστα οχήματα. Εκτιμάται ότι τα άχρηστα υλικά ζυγίζουν περίπου 500ο κιλά και η τιμή εκκίνησης θα είναι, 1,80 Ε ανά κιλό χωρίς ΦΠΑ.

Related

ΒΟΛΟΣ 1540556208217764716

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item