Έντονες ανησυχίες κατοίκων της Κριθαριάς για τη διέλευση βαρέων οχημάτων από την Εθνική Οδό Βόλου -Μικροθηβών

Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, έπειτα από επιστολή που έλαβε απ...


Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, έπειτα από επιστολή που έλαβε από τον Εξωραϊστικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κριθαριάς Μαγνησίας «Ο Νέος Απόστολος», σχετικά με τις έντονες ανησυχίες που προκαλεί στους κατοίκους της Κριθαριάς η δημιουργία πλευρικών διοδίων στον κόμβο του Βελεστίνου. 
Όπως επισημαίνει στην αναφορά του ο βουλευτής Μαγνησίας, "η κατασκευή των πλευρικών διοδίων στον κόμβο του Βελεστίνου αναμένεται να επιβαρύνει κυκλοφοριακά την Εθνική Οδό Βόλου- Μικροθηβών με τη διέλευση των φορτηγών και των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων. Η επιβολή ενός ακόμη σταθμού διοδίων θα έχει ως απότελεσμα οι οδηγοί να αναζητήσουν άλλες δωρεάν διόδους, μέσα από τις γειτονιές της ευρύτερης περιοχής της Κριθαριάς, γεγονός που θέτει σοβαρό ζήτημα οδικής ασφάλειας. 

Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας ζητά από τον αρμόδιο υπουργό να επανεξετάσει το ζήτημα της κατασκευής πλευρικών διοδίων στον κόμβο του Βελεστίνου, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις ανησυχίες των κατοίκων της Κριθαριάς καθώς και  τα προβλήματα που αυτοί επισημαίνουν. 

Related

ΒΟΥΛΗ 6587003685720575916

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item