Σύγκρουση πλοίων στη Σκιάθο

Δύο επιβατικά σκάφη συγκρούστηκαν χθες το απόγευμα κατά την έξοδό τους από το λιμάνι της Σκιάθου. Πρόκειται για το  τουριστικό σκάφος “Άγ...

Δύο επιβατικά σκάφη συγκρούστηκαν χθες το απόγευμα κατά την έξοδό τους από το λιμάνι της Σκιάθου. Πρόκειται για το  τουριστικό σκάφος “Άγιος Ιωάννης ο Ρώσσος” και  το επιβατικό-οχηματαγωγό ”Πρωτεύς”. Από την σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο “Άγιος Ιωάννης ο Ρώσσος”, το οποίο επέστρεψε στο λιμάνι της Σκιάθου  με τους τρεις επιβάτες που μετέφερε να είναι καλά στην υγεία τους, ενώ το ”Πρωτεύς” συνέχισε το δρομολόγιό του για το λιμάνι του Βόλου, με 210 επιβάτες, 28 άτομα πλήρωμα, 10 Ι.Χ., έξι φορτηγά και δύο δίκυκλα.
Το «Πρωτεύς» έφτασε στο λιμάνι του Βόλου στις 21.45 και αφού αποβιβάστηκαν οι επιβάτες και τα οχήματα ανέβηκε στο πλοίο κλιμάκιο αξιωματικών του Λιμεναρχείου, και έκανε έλεγχο στο σημείο της πρόσκρουσης και όχι μόνο. Η επιθεώρηση ολοκληρώθηκε στη μία μετά τα μεσάνυχτα και δεν διαπιστώθηκαν ζημιές που να επηρεάζουν το αξιόπλοο του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου, εκτός από απόξυση του χρώματος στο μπροστινό μέρος της πλώρης.
Μετά τα αποτελέσματα της επιθεώρησης το «Πρωτεύς» εκτέλεσε κανονικά το δρομολόγιό του από Βόλο προς τα νησιά σήμερα το πρωί.


Πηγη φωτο: TheNewspaper.gr
Πηγή είδησης: ΕΡΤ

Related

ΒΟΛΟΣ 4089511503793144712

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item