Έκαναν και επισήμως...πάρκινγκ τον Άγιο Νικόλαο! (εικόνες)

Απίστευτες και όμως… Βολιώτικες είναι οι φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός του TheNEWSPAPER.GR! Το προαύλιο του Μητροπολητικού Ναού του...


Απίστευτες και όμως… Βολιώτικες είναι οι φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός του TheNEWSPAPER.GR!
Το προαύλιο του Μητροπολητικού Ναού του Βόλου έχει μετατραπεί πλέον σε ένα κανονικό πάρκινγκ παραδινόμενο στις διαθέσεις των οδηγών, οι οποίοι θέλουν να απολαύσουν τον καφέ και το ποτό τους στο κέντρο της πόλης, αλλά δε θέλουν και να επιβαρυνθούν με το αντίτιμο για μία θέση στάθμευσης σε ένα από τα Parking που λειτουργούν στην περιοχή.

Έτσι κάθε βράδυ, η πλατεία του Αγίου Νικολάου γίνεται ένας απέραντος υπαίθριος χώρος στάθμευσης και φυσικά τόσο η Τροχαία, όσο και η Δημοτική Αστυνομία είναι απούσες!

Παρότι υποτίθεται ότι μετά από αίτημα των καταστηματαρχών τοποθετήθηκε ειδική μπάρα στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, φαίνεται ότι πλέον αυτή δε λειτουργεί και η είσοδος στην πλατεία είναι… ελεύθερη για όλους!
Βέβαια υπάρχουν και ζητήματα που προκύπτουν με τη δημόσια ασφάλεια των παιδιών που παίζουν στην πλατεία, των περαστικών, αλλά και τις ζημιές που καταγράφονται καθημερινά στην πλακόστρωση της οδού Ερμού και του Αγίου Νικολάου.


Δείτε εικόνες:  

Related

Sticky 6742325419535692885

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item