Επιτροπή Πολιτών: Ασαφείς οι απαντήσεις για την ΑΓΕΤ

Σοβαρές ελλείψεις και ασάφειες στην απάντηση που έδωσε η Αντιπεριφέρεια Μαγνησίας, όσον αφορά στις μετρήσεις που έχουν γίνει στην ΑΓΕΤ...


Σοβαρές ελλείψεις και ασάφειες στην απάντηση που έδωσε η Αντιπεριφέρεια Μαγνησίας, όσον αφορά στις μετρήσεις που έχουν γίνει στην ΑΓΕΤ, επισημαίνει η Επιτροπή Αγώνα Βόλου. 
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
“Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την προσπάθεια να απαντήσει στα αιτήματά μας σχετικά με τη λειτουργία του εργοστασίου της ΑΓΕΤ στο Βόλο. Από μια πρώτη επεξεργασία των απαντήσεων, που λάβαμε, προκύπτουν σοβαρές ελλείψεις και ασάφειες σε ό,τι απαντήθηκε, ενώ παραμένουν ανοιχτά και χωρίς απάντηση κάποια κρίσιμα ζητήματα.
Ταυτόχρονα δημιουργούνται νέα σοβαρά ερωτήματα από τις απαντήσεις που λάβαμε, τόσο σχετικά με την τήρηση των όρων αδειοδότησης του εργοστασίου, σε σχέση με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, όσον και σχετικά με την άσκηση καθηκόντων των υπηρεσιών ελέγχου της πολιτείας.
Η Επιτροπή Πολιτών αναμένοντας και τις σχετικές απαντήσεις από τον Συνήγορο του Πολίτη, στον οποίον έχει προσφύγει, θα επανέλθει σύντομα και εγγράφως σχετικά με όλα τα ελλιπή, ασαφή ή αναπάντητα ερωτήματα ή ακόμη με νέα ερωτήματα.
Αμέσως μετά την παραλαβή των απαντήσεων αυτών, στις αρχές Μαρτίου, η Επιτροπή Πολιτών θα ανακοινώσει τα πορίσματά της σε μία συνέντευξη τύπου και θα γνωστοποιήσει τις δράσεις της μετά από τη διαμόρφωση του νέου τοπίο”

Related

ΒΟΛΟΣ 2094552270724855889

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item