Κινητοποίηση των αγροτών στην Εφορία του Βόλου

Κινητοποίηση στην Οικονομική Εφορία του Βόλου ετοιμάζει ο Αγροτικός Σύλλογος Αλμυρού και Σούρπης για την προσεχή Τετάρτη στις 12 το μεση...


Κινητοποίηση στην Οικονομική Εφορία του Βόλου ετοιμάζει ο Αγροτικός Σύλλογος Αλμυρού και Σούρπης για την προσεχή Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι.
Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει μεταξύ άλλων:
Αγροτικός σύλλογος ΑΛΜΥΡΟΥ και Σούρπης 


"Στέλνουμε μύνημα στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι αν νομίζει ότι με τα αγροτοδικεία θα μας τρομοκρατήσει είναι βαθιά γελασμένη.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με αγωνιστική συμπόρευση με το ταξικό εργατικό κίνημα και το αγωνιστικό κίνημα των άλλων λαϊκών στρωμάτων, με στόχο τη διεκδίκηση του πλαισίου πάλης που αφορά στην ίδια την επιβίωση της μικρομεσαίας αγροτιάς. Ένα πλαίσιο που αρνήθηκε να ικανοποιήσει η κυβέρνηση, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι είναι κυβέρνηση των εμποροβιομηχάνων, των μονοπωλιακών ομίλων, των αγροτοκαπιταλιστών και με την πολιτική της εξυπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα και όχι των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων.

Με τον αγώνα μας να βάλουμε εμπόδια στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, η οποία, μαζί με την ΚΑΠ της ΕΕ, οδηγούν στη συγκέντρωση της γης και της αγροτικής παραγωγής στα χέρια λίγων μεγαλοαγροτών - καπιταλιστών και σε μαζικό ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς. Με τον αγώνα μας να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις αλλαγής των συσχετισμών υπέρ των λαϊκών στρωμάτων."

Related

ΒΟΛΟΣ 4422007437952331972

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item