Ζητούν τις μετρήσεις της ΑΓΕΤ από τη Δ. Κολυνδρίνη

Επιστολή με την οποία ζητούν να τους αποσταλλούν τα επίσημα στοιχεία των μετρήσεων για τους ρύπους της τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ, απέστ...


Επιστολή με την οποία ζητούν να τους αποσταλλούν τα επίσημα στοιχεία των μετρήσεων για τους ρύπους της τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ, απέστειλαν στη Δωροθέα Κολυνδρίνη, τα μέλη της Επιτροπής πολιτών κατά της καύσης RDF.

Η επιστολή

Κυρία Αντιπεριφερειάρχη,
μετά από την κατ’ ιδίαν συνάντησή σας με μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου και την προφορική δέσμευσή σας, ζητούμε να μας αποστείλετε τα αποτελέσματα των μετρήσεων από τους ελέγχους και τις online μετρήσεις ρύπων στην τσιμεντοβιομηχανία της ΑΓΕΤ, καθώς και των ποιοτικών ελέγχων σύστασης του RDF και τα στοιχεία του διαπιστευμένου εργαστηρίου που τα πραγματοποίησε, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες της πόλης μας. Θα επιθυμούσαμε όλα τα στοιχεία των μετρήσεων που έχουν λάβει χώρα στην τσιμεντοβιομηχανία από την έναρξη της συναποτέφρωσης μέχρι σήμερα, καθώς και να καθιερωθεί η εβδομαδιαία αποστολή τους προς την επιτροπή και κατ’ επέκταση στους πολίτες του Βόλου από εδώ και στο εξής όπως μας υποσχεθήκατε.

Related

ΒΟΛΟΣ 5487775895150389354

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item