Βανδαλισμοί στο Στάδιο Νεάπολης - Σκληρή ανακοίνωση από τον Δήμο Βόλου

Βανδαλισμοί σημειώθηκε χθες το βράδυ στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης στον Βόλο, το οποίο χρησιμοποιείται από την ομάδα ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. Η δ...Βανδαλισμοί σημειώθηκε χθες το βράδυ στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης στον Βόλο, το οποίο χρησιμοποιείται από την ομάδα ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.
Η δημοτική αρχή Βόλου σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
Οι βανδαλισμοί που σημειώθηκαν στη διάρκεια της χθεσινής νύχτας στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης είναι προφανές και από ποιους τελέστηκαν, αλλά και από ποιους υπαγορεύθηκαν.
Πέραν της ανοησίας των δραστών να στρέφονται κατά της δημοτικής, άρα και δικής τους, περιουσίας, προκαλεί μελαγχολία η χαρακτηριστική αδυναμία συγκεκριμένων ανθρώπων να συνειδητοποιήσουν ότι η κοινωνία, σε όλα τα επίπεδα, προχωρεί χωρίς βεβαίως να λαμβάνει υπόψη της τις δικές τους άρρωστες ψυχολογικές περιπτώσεις.

Η ιστορία γράφεται από ανθρώπους με όραμα, φιλοδοξίες και προοπτική και δεν αλλοιώνεται από τρωκτικά και απόβλητα κάθε είδους. Επιτέλους, αν μπορούν, ας το αντιληφθούν, και ας σταματήσουν τις απαράδεκτες και καταδικαστέες απόπειρες διχασμού και υπονόμευσης της κοινωνικής συνοχής, που εν τέλει είναι και μάταιες.

Related

Sticky 6922235829228225806

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item