Τρεις γυναίκες θα ηγηθούν του αντι-Μπεϊκού μετώπου στις εκλογές

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το προεκλογικό παιχνίδι και η διαμόρφωση των συσχετισμών στα δημοτικά πράγματα του Βόλου, έναν χρόνο πριν τις αυτ...


Ενδιαφέρον παρουσιάζει το προεκλογικό παιχνίδι και η διαμόρφωση των συσχετισμών στα δημοτικά πράγματα του Βόλου, έναν χρόνο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.
Όπως έχει ήδη τονίσει πολλές φορές ο Αχιλλέας Μπέος θα διεκδικήσει ξανά τον δημαρχειακό θώκο ώστε να είναι δήμαρχος μέχρι το 2024.
Απέναντι πρόκειται να βρει σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σήμερα το TheNEWSPAPER.GR όχι πολλούς, αλλά έναν συνδυασμό που θα ενώσει τις δυνάμεις του ενάντια στο "φαινόμενο Μπέου" που επικράτησε στις προηγούμενες εκλογές.
Οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει εδώ και τέσσερα χρόνια και νέες συμμαχίες έρχονται στο προσκήνιο.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η Νάνσυ Καπούλα που θα ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου για τον Δήμο Βόλου και ήδη έχει συμπληρώσει την πρώτη 50άδα των υποψηφίων της, θα συμμαχήσει με την παράταξη της Νατάσας Οικονόμου "Επιλογή Ευθύνης", αλλά και την νέα δημοτική κίνηση "Μαζί για τον Βόλο" στην οποία μέχρι τώρα δεν υπάρχει επικεφαλής.
Στον ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας πάντως αναφέρουν ότι τις συζητήσεις για το εγχείρημα έχει αναλάβει η Φωτεινή Κοκκινάκη, που δείχνει το μικρότερο ενδιαφέρον να είναι υποψήφια για τη θέση του επικεφαλής.
Δεν αποκλείεται λοιπόν, το επόμενο χρονικό διάστημα να ανακοινωθεί η δημιουργία ενός ενιαίου αυτοδιοικητικού μετώπου, χωρίς χρίσματα από κόμματα, αλλά με φανερή στήριξη από αυτά, για να κερδιθεί ο Δήμος Βόλου και ο Αχιλλέας Μπέος.
Ήδη η Νατάσα Οικονόμου με δηλώσεις της στην τηλεοπτική εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον ASTRA τόνισε ότι είναι ανοιχτή σε συμμαχίες, χωρίς να θέτει ως προϋπόθεση η ίδια να ηγηθεί μίας τέτοιας προσπάθειας.
Οι πολιτικοί φορείς που θα κληθούν να στηρίξουν αυτό το νέο αυτοδιοικητικό σχήμα, που θα αποτελείται από "συνιστώσες" είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, οι ΑΝΕΛ,  οι Οικολόγοι Πράσινοι και ένα μέρος της ΝΔ, η οποία θα εμφανιστεί για ακόμα μία φορά διασπασμένη στον Δήμο Βόλου, αφού ένα άλλο μεγάλο κομμάτι θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει την παράταξη "Νέα Εποχή - Νέα Δυναμική" του εν αργία Δημάρχου Βόλου.


Related

Sticky 2392412697084160391

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item