Προληπτικός έλεγχος υγείας σε ηλικιωμένους του Στεφανοβικείου

Προληπτικός έλεγχος υγείας στους ηλικιωμένους δημότες Στεφανοβικείου πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ΚΑ.ΠΗ της περιοχής, σε συνεργασία με...


Προληπτικός έλεγχος υγείας στους ηλικιωμένους δημότες Στεφανοβικείου πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ΚΑ.ΠΗ της περιοχής, σε συνεργασία με την γενική κλινική του Βόλου «Η Ελπίς».
Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις (υπέρηχοι καρδιάς, σπιρομετρήσεις, χειρουργικές εκτιμήσεις και ψηλάφιση μαστού) από τον κ. Μπουκή Ευστράτιο, ειδικό καρδιολόγο, Αλεξανδρίδη Ηλία, ειδικό καρδιολόγο, Ψήφο Βασίλη, ειδικό καρδιολόγο, Παπαγεωργίου Ευαγγελία, ειδική πνευμονολόγο και Γιοβάνη-Μπέη Αγγελική, χειρουργό, επιστημονικούς συνεργάτες της κλινικής. Επίσης, τη βοήθεια τους πρόσφεραν οι υπάλληλοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Η προσπάθεια ευαισθητοποίησης των δημοτών αποτελεί πρωταρχικό στόχο του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου και είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου.
Από το ΚΕ.Π. Υγείας συνεχίζεται η προσπάθεια ευαισθητοποίησης των δημοτών. Μέσα στο 2018 θα επισκεφθεί όλα τα χωριά του Δήμου και θα σταθεί δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1896086996531209537

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item