Εθιμοτυπικές επισκέψεις Τόλια - Μαρκογιαννάκη σε φορείς της Μαγνησίας

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Ιωάννης ΤΟΛΙΑΣ και ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας, Α/Δ’ κ. Μ...


Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Ιωάννης ΤΟΛΙΑΣ και ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας, Α/Δ’ κ. ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Βασίλειος, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων τους, επισκέφθηκαν σήμερα (01-02-2018) Αρχές και φορείς του νομού Μαγνησίας. 
Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας και ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας συναντήθηκαν με το Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ. Ιγνάτιο, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, το διοικητή της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο στρατόπεδο «Γεωργούλα» στη Νέα Ιωνία, Ταξίαρχο κ. Παπαδόπουλο Ευάγγελο, το διοικητή της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο, Ταξίαρχο κ. Ματζουράνη Γεώργιο, το διοικητή του 304 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσης (Π.Ε.Β.) στο Βελεστίνο, Συνταγματάρχη Τεχνικού κ. Γεώργιο Ουρουμίδη, το διοικητή της 111 Π.Μ. στη Νέα Αγχίαλο, Σμήναρχο κ. Γεώργιο Λαγουδάκη, καθώς και με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη.    

Οι λειτουργοί της Εκκλησίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των στρατιωτικών Αρχών και του επιχειρηματικού κόσμου, αφού συνεχάρησαν τον Υποστράτηγο Ιωάννη ΤΟΛΙΑ και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Βασίλειο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ, τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα, ενώ συζητήθηκαν διάφορα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. 

Related

ΒΟΛΟΣ 667603691400325994

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item