11 σωματεία και φορείς καλούν τους Βολιώτες στο δημοτικό συμβούλιο για το RDF

Έντεκα φορείς, σωματεία και συνδικάτα απευθύνουν κάλεσμα στους Βολιώτες να συμμετέχουν στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο Βόλου την προσεχή ...


Έντεκα φορείς, σωματεία και συνδικάτα απευθύνουν κάλεσμα στους Βολιώτες να συμμετέχουν στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο Βόλου την προσεχή Δευτέρα με μοναδικό θέμα συζήτησης την καύση RDF από το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ και την ίδρυση μονάδας παραγωγής RDF και SRF. Τα συνδικάτα που υπογράφουν την ανακοίνωση αναφέρουν:
Την Δευτέρα 12/3 επαναλαμβάνεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για να συζητήσει το ζήτημα της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ.  Η Δημοτική Αρχή Βόλου, με την τεχνητή έλλειψη απαρτίας στην πρώτη συνεδρίαση, ούτε φυγομάχησε, ούτε απλά υποβαθμίσε τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου. Αντίθετα απέδειξε ότι, συνειδητά, υπηρετεί τα συμφέροντα του μονοπωλίου της LAFARGE και την καρκινογόνα καύση των απορριμμάτων εις βάρος της ασφάλειας και της δημόσιας υγείας. 
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα θέμα που αφορά όλη την πόλη, στο οποίο έχουν τοποθετηθεί σχεδόν όλοι οι φορείς. Μαζί με την κυβέρνηση και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, που έδωσαν τις κατάπτυστες αδειοδοτήσεις στην ΑΓΕΤ, έχουν τεράστιες ευθύνες. Μετατρέπουν το Βόλο σε θάλαμο τοξικών αερίων.
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! Δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από το να κάνουμε δική μας υπόθεση την υπεράσπιση της υγείας και της ζωής μας, της υγείας και της ζωής των παιδιών μας. 


ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ «ΜΗΤΣΟΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ»,
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ,
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ΣΤΡΙΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ-ΤΑΕ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ – ΦΠ.ΑΠ

Related

ΒΟΛΟΣ 6494220885898871849

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item