«Παραλίγο να είχαμε απαγωγή παιδιού στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου»

Ο αντιδήμαρχος Μενιδίου, Στάθης Τοπαλίδης μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον δήμο του, την εγκληματικότητα και τα συνεχή φαιν...


Ο αντιδήμαρχος Μενιδίου, Στάθης Τοπαλίδης μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον δήμο του, την εγκληματικότητα και τα συνεχή φαινόμενα παραβατικότητας. Ο αντιδήμαρχος στην εκπομπή του «Ε», «Ξυπνάμε Μαζί» σχολίασε ότι «αυτά που συμβαίνουν εδώ είναι καθημερινότητα για μας. Πέφτουν πυροβολισμοί, μαχαιρώματα, τεράστια εμπορία ναρκωτικών. Μας έχουν παρατημένους, είμαστε στο έλεος των κακοποιών».
Ο Στάθης Τοπαλίδης συμπλήρωσε: «Σε λίγο κλείνει ένας χρόνος από το θάνατο του μικρού Μάριου και λύση δεν έχει βρεθεί». Ενώ στη συνέχεια κατήγγειλε ότι «ένας καταστηματάρχης με ενημέρωσε ότι την Κυριακή 25η Μαρτίου, που είχαμε την παρέλαση, μόλις έπιασε μία δυνατή βροχή τότε παραλίγο να είχαμε την απαγωγή ενός μικρού παιδιού και προλάβανε οι κάτοικοι και το έσωσαν».
Και συνέχισε δίνοντας και άλλες λεπτομέρειες: «Κυνήγησαν έναν άνδρα από το Πακιστάν που είχε μία λεπίδα πάνω του και ένα βαμβάκι με ένα υγρό για να το βάλει στο στόμα του παιδιού για να το απαγάγει».

(φωτογραφία αρχείου)

Related

ΕΛΛΑΔΑ 4479539900649154766

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item