Εκδίδονταν μέσω διαδικτύου 28χρονη Ουκρανή

Μία  28χρονη Ουκρανή συνέλαβαν οι αστυνομικοί γιατί εκδίδονταν μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο για 150 ευρώ. Πρόκειται για την τρίτη περίπ...Μία  28χρονη Ουκρανή συνέλαβαν οι αστυνομικοί γιατί εκδίδονταν μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο για 150 ευρώ. Πρόκειται για την τρίτη περίπτωση μαστροπείας με νεαρή αλλοδαπή, καθώς τον περασμένο Νοέμβριο είχαν εντοπιστεί άλλες τρεις αλλοδαπές που εκδίδονταν μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα.
 Αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, εμφανίστηκε ως «πελάτης» κι έκλεισε ραντεβού μέσω ιστοσελίδας με την κοπέλα σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου. Το κόστος για ραντεβού με την 28χρονη ήταν 150 ευρώ. Ο αστυνομικός «πελάτης» παρουσιάστηκε χθες στις 9 μ.μ.  στο ξενοδοχείο και πλήρωσε τα χρήματα, κι όταν η κοπέλα τα παρέλαβε, προσήχθη από τους αστυνομικούς.
Όπως διαπιστώθηκε, η 28χρονη είχε έρθει στην Ελλάδα μόλις προχθές ενώ στο Βόλο ήρθε μέσω Θεσσαλονίκης.
Η 28χρονη μετά την κατάθεσή της, αφέθηκε ελεύθερη καθώς το αδίκημα περί εκδιδομένων γυναικών αποτελεί πταίσμα, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που βρίσκονται πίσω από αυτή την υπόθεση και σύλληψή τους.

Related

Sticky 204178545755321975

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item