ΕΚΒ: Να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση θανάτου 45χρονου σε φωτιά

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου, με αφορμή τον, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες,  τραγικό θάνατο του 45χρονου εργ...


Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου, με αφορμή τον, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, τραγικό θάνατο του 45χρονου εργάτη, ο οποίος «εκτελούσε εργασίες οξυγονοκόλλησης» στις εγκαταστάσεις των πρώην «Ψυγείων Αλεξόπουλου» στα Λεχώνια, ζητεί την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης, με σημερινή της ανακοίνωση.
Το ΕΚΒ, έχοντας εδώ και πολύ καιρό επισημάνει και προειδοποιήσει για τους κινδύνους που συνεπάγεται η εντατικοποίηση της εργασίας και η απαξίωση, χάριν του κέρδους, των ανθρώπινων ζωών, ζητεί να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε άδικα αυτή η ζωή και συγκεκριμένα εάν πληρούνταν οι όροι ασφαλούς εργασίας στον εν λόγω χώρο.
Το ΕΚΒ, που έχει αναγάγει την υπόθεση της Υγιεινής και Ασφάλειας σε υπ. αριθμόν «ένα» διεκδικητικό στόχο του και δεν δέχεται «εκπτώσεις» σε ό,τι έχει να κάνει με τις ανθρώπινες ζωές συναδέλφων, ζητεί άμεσες και ξεκάθαρες απαντήσεις, καθώς και την απόδοση των ευθυνών σε όσους αποδειχθεί πως τις φέρουν.

Related

ΒΟΛΟΣ 2763377867838977108

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item