Ο Υπουργός Γιάννης Τσιρώνης απόψε στον ASTRA

Στην εκπομπή « Θεσσαλική Γη » του ASTRA , την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και εκδότης της « Αγροτικής έκφρασης » κ. Χρήστος Αθα...Στην εκπομπή «Θεσσαλική Γη» του ASTRA, την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και εκδότης της «Αγροτικής έκφρασης» κ. Χρήστος Αθανασιάδης και που θα μεταδοθεί ζωντανά σήμερα Τρίτη 27 Μαρτίου 2018, στις 22:20, είναι καλεσμένος ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιάννης Τσιρώνης.


Η συζήτηση με τον κ. Τσιρώνη θα είναι εφ’ όλης της ύλης επί των γεωργικών και κτηνοτροφικών θεμάτων καθώς και επί των αγροτικών προγραμμάτων.    
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θεωρείται δεδομένη η αναφορά σε θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, όπως π.χ. η κατάσταση στην ΕΒΖ, το θέμα του ΑΤΑΚ, οι ελληνοποιήσεις γάλακτος και η νοθεία στη Φέτα, το κόψιμο του ρεύματος σε πολλούς αγρότες ενόψει της αρδευτικής περιόδου, προγράμματα «ρύπανσης νερού» και βιολογικών και άλλα πολλά.
Καλεσμένοι της εκπομπής, πέραν του αναπληρωτή υπουργού,  είναι οι:
·         Χρήστος Παπαδημητρίου, αγρότης από Ελασσόνα
·         Χρήστος Σιδερόπουλος, μέλος Δ.Σ. ΑΣΟ Λαρισαίων  
·         Ντίνος Μακάς, γεωπόνος-μελετητής, συνεκδότης «Αγροτικής έκφρασης

Για τους φίλους αγρότες εκτός Θεσσαλίας, μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά την εκπομπή στο www.astratv.gr , επιλέγοντας το live streaming.


Related

MEDIA 672558365971748765

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item