Οι Βολιώτες έμποροι αρνούνται την Black Friday! - Tι δείχνει δημοσκόπηση

Mε την αιτιολογία ότι "κόβει" την κίνηση των Χριστουγέννων, οι Βολιώτες καταστηματάρχες, απαντώντας στα ερωτήματα του Εμπορικού...Mε την αιτιολογία ότι "κόβει" την κίνηση των Χριστουγέννων, οι Βολιώτες καταστηματάρχες, απαντώντας στα ερωτήματα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας φαίνεται ότι ξορκίζουν την "Μαύρη Παρασκευή" ή όπως έχει καθιερωθεί παγκοσμίως την… Black Friday!
Τι κι αν οι τζίροι των καταστημάτων χτυπάνε… κόκκινο εκείνη την ημέρα, τι κι αν τα στοκ εμπορεύματα φεύγουν από το κατάστημα και οι έμποροι επωφελούνται, τι κι αν οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν χρήσιμα εμπορεύματα σε πολύ χαμηλές τιμές.
Οι Βολιώτες έμποροι έχουν άλλη άποψη. Το 63% δηλώνει ότι έχει αρνητική ή μάλλον αρνητική άποψη για την Black Friday, ενώ το 64% δε θέλει να επαναληφθεί.
Βέβαια, άλλοι καταστηματάρχες έχουν διαφορετική άποψη, αφού βλέπουν τέτοιες μέρες κάθε χρόνο τα ταμεία τους να γεμίζουν. Ένας από αυτούς, μιλώντας στο TheNewspaper.gr αναφέρει: "Έχουμε περάσει σε μία άλλη εποχή για το εμπόριο. Αν κάποιος καταστηματάρχης πιστεύει ότι θα κάθεται πίσω από έναν πάγκο και θα περνούν οι πελάτες μέσα να του αφήνουν τα χρήματά τους κάνει λάθος. Πλέον πρέπει κανείς να μετέλθει διάφορων τρόπων για να κυνηγήσει τον πελάτη και να τον φέρει στο κατάστημα. Διαφήμιση, social media, αλλαγή βιτρίνας, έξυπνες και στοχευμένες προσφορές, είναι μερικοί από τους τρόπους. Ας μη γκρινιάζουμε λοιπόν με το παραμικρό. Προφανώς και δε μας φταίει η Black Friday, ένα μέτρο που μόνο έσοδα μας φέρνει!"
Related

Sticky 8926144223787214990

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item