Π. Ηλιόπουλος: Χωρίς τηλεφωνικό δίκτυο οι κάτοικοι του συνοικισμού της Αναλήψεως στη Ζαγορά

Ερώτηση κατέθεσε  ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος  για το γεγονός ότι οι κάτοικοι της συνοικίας της Αναλήψεω...


Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος για το γεγονός ότι οι κάτοικοι της συνοικίας της Αναλήψεως, που παραμένουν όλους τους μήνες του χρόνου στην περιοχή, εδώ και χρόνια παραμένουν χωρίς κάλυψη τηλεφωνικού δικτύου.
         Την ώρα που σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της  ελληνικής επικράτειας, ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο ή σε κάποιο της άγονης γραμμής οι κάτοικοι έχουν την δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τον έξω κόσμο, χρησιμοποιώντας μία από τις πολλές εταιρείες τηλεπικοινωνιών που δρουν στην χώρα μας, εντούτοις οι κάτοικοι της συνοικίας της Αναλήψεως ζουν ωσάν άλλοι ναυαγοί, απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο. Το κράτος τους θυμάται μόνο για την είσπραξη των φόρων, αδιαφορώντας προκλητικά για το γεγονός πως ένα από τα ομορφότερα μέρη της Κεντρικής Ελλάδος και όχι μια βραχονησίδα στην μέση του πουθενά, παραμένει σε πλήρη απομόνωση από άποψη τηλεπικοινωνιών! 
         Όπως δηλώνουν οι  κάτοικοι της συνοικίας Ανάληψης στην Ζαγορά είναι ξεχασμένοι από τις εταιρείες κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας. Επί σειρά ετών όχι μόνο δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, αλλά ούτε καν τα στοιχειώδη: σήμα στο κινητό τους ή έστω δυνατότητα για σταθερή γραμμή τηλεφώνου. Όπως είναι εύλογο η  χρήση του διαδικτύου φαντάζει σαν είδος πολυτελείας για αυτούς, την στιγμή που είναι αυτονόητη σε όλη της ελληνική επικράτεια. 
      Η απομόνωση αυτή των κατοίκων της περιοχής έχει ως αποτέλεσμα να σκέφτονται πλέον σοβαρά να μετακομίσουν, καθώς ζουν διαρκώς υπό τον φόβο μήπως συμβεί ένα έκτακτο περιστατικό πάσης φύσεως και δεν θα έχουν ούτε τηλέφωνο για να επικοινωνήσουν με τον υπόλοιπο κόσμο.

Related

ΒΟΥΛΗ 3305852416028319766

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item