Με επιτυχία η εσωτερική ημερίδα της Νίκης Βόλου

Με «σύμμαχο» τον καλό καιρό, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 10 Μαρτίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, εσωτερική προπονητική ημερίδα ...


Με «σύμμαχο» τον καλό καιρό, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 10 Μαρτίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, εσωτερική προπονητική ημερίδα που διοργάνωσε το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. « ΝΙΚΗ».
Στην ημερίδα συμμετείχαν περίπου 250 αθλητές κι αθλήτριες ηλικίας από 4 – 11 ετών. Χωρισμένα σε ηλικιακές κατηγορίες, τα παιδιά συμμετείχαν σε δρομικά κι αλτικά αγωνίσματα.
Οι μικροί αθλητές κι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας ότι ανοίγεται μπροστά τους ένα μεγάλο αθλητικό μέλλον με υποσχέσεις για μεγάλες επιτυχίες.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κι έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Δημήτρης Μπατζανός, Γιώργος Τάκης και Χρόνης Βελέντζας, συγχαίρουν τα παιδιά για τις επιδόσεις τους κι ευχαριστούν τους προπονητές, Παύλο Παρασκευόπουλο, Απόστολο Βλαχάβα, Βάσω Κολλυμένου, Δήμητρα Αηδονίδου κι Ελένη Σκουργιά, τους βοηθούς, τα μέλη της γραμματειακής υποστήριξης και φυσικά τους γονείς που συλλογικά συνέδραμαν ώστε να υλοποιηθεί επιτυχώς αυτή η διοργάνωση.

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 7735103304204296156

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item