ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Δεν πρόκειται να παρακολουθήσουμε το ακραία επιθετικό ύφος του τοπικού ΠΑΣΟΚ

Μικροκομματικές σκοπιμότητες "βλέπει" η Ν.Ε Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την ανακοίνωση που εξέδωσε εναντίον του, η Ν.Ε. Μα...Μικροκομματικές σκοπιμότητες "βλέπει" η Ν.Ε Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την ανακοίνωση που εξέδωσε εναντίον του, η Ν.Ε. Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ.
Σε ανακοίνωση – απάντηση που εξέδωσε, αναφέρει τα εξής:
Μικροκομματικές σκοπιμότητες οδήγησαν την  ΝΕ Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ στην  δημοσίευση ανακοίνωσης με την οποία επιτίθεται στην οργάνωση μας και στους βουλευτές Μαγνησίας του κόμματος μας για το θέμα που σχετίζεται με την καύση υλικών που περιέχουν RDF.
Δεν πρόκειται να παρακολουθήσουμε το ακραία επιθετικό ύφος της ανακοίνωσης, ούτε να συμβάλουμε από την πλευρά μας στην προσπάθεια πρόκλησης τεχνητών πολιτικών εντάσεων
Θεωρούμε αυτή την ανακοίνωση ακραίο δείγμα του ορυμαγδού παραπληροφόρησης που υπάρχει στη δημόσια συζήτηση στην πόλη μας για το θέμα, όπου συσκοτίζονται τα πραγματικά δεδομένα αυτής της υπόθεσης (πότε δόθηκαν ή ενδέχεται να δοθούν οι απαιτούμενες άδειες, τι αφορούν, ποιος είναι ο υπεύθυνος φορέας για τον έλεγχο των όρων καύσης κ.λ.π.).
Ας ρωτήσουν τον βουλευτή τους κ.  Μανιάτη ο οποίος ως υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά , το 2014,  έδωσε την άδεια για την καύση τέτοιου τύπου υλικών.
Ως προς την ουσία της υπόθεσης θα τοποθετηθούμε συνολικά σύντομα. Κύριο μέλημα της τοποθέτησης μας θα είναι η προσπάθεια  απάντησης στα ερωτηματικά που διαπερνούν την δικαιολογημένη αγωνία της  τοπικής κοινωνίας για αυτό το σημαντικό ζήτημα. Ένα ζήτημα το οποίο είναι ανεύθυνο να χρησιμοποιείται ως πεδίο κομματικών διενέξεων.

Related

Sticky 4450471648371109484

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item