Δήμος Βόλου εναντίον στελεχών ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Έχουν μειωμένη αντιληπτική ικανότητα

Επίθεση σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο Δήμος Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε, με αφορμή σχόλια κομματικών στελεχών για το πρόγραμμα ε...


Επίθεση σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο Δήμος Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε, με αφορμή σχόλια κομματικών στελεχών για το πρόγραμμα επανασύνδεση ρεύματος σε πολίτες. Η ανακοίνωση αναφέρει:
Η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα θεωρούσαμε τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ως μειωμένων δυνατοτήτων, με μια εξαιρετική, ωστόσο, ικανότητα στην πολιτική εξαπάτηση. Δυστυχώς πλέον αποδεικνύονται μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας, αδύναμοι να αντιληφθούν ακόμη και τι διαβάζουν.
Ετσι εξέδωσαν ανακοίνωση για να μας κατηγορήσουν ότι προσπαθήσαμε να εμφανίσουμε σαν δικό μας έργο τις αιτήσεις επανασύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος. Αντί άλλης απαντήσεως επαναδημοσιεύουμε το επίσημο δελτίο τύπου, όπου ρητά αναφέρεται για το Δήμο η σύσταση της επιτροπής και μόνο, και καλούμε τους πολίτες να συμπεράνουν: Πρόκειται απλώς για ηλίθιους ή για τους κορυφαίους πολιτικούς απατεώνες και άθλιους που γέννησε αυτός ο τόπος;

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δικαιολογούν απολύτως τον χαρακτηρισμό των πολιτικών καρτούνς που τους προσέδωσε ο Δήμαρχος μας, Αχιλλέας Μπέος.


Related

Sticky 4923385443600018028

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item