Κατάληψη αντιεξουσιαστών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τον Γιαγτζόγλου

Κατάληψη στον θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας - Συγκρότημα Παπαστράτου πραγματοποιούν από χθες βράδυ μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου ...


Κατάληψη στον θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας - Συγκρότημα Παπαστράτου πραγματοποιούν από χθες βράδυ μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου ως ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας Κων. Γιαγτζόγλου που έχει προφυλακιστεί στις Φυλακές Λάρισας για αποστολή τρομοδεμάτων, ενός εκ των οποίων έσκασε στα πόδια του Λουκά Παπαδήμου.
Με ανακοίνωσή του σε ιστοσελίδα του χώρου αναφέρουν:
«Σήμερα το βράδυ Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου καταλαμβάνουμε το κτίριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου. Ο σύντροφος σήμερα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στις φυλακές Λάρισας, όπου και κρατείται. Ο Ντίνος διανύει την 8η ημέρα απεργίας πείνας και 4η ημέρα δίψας με αίτημα την μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού” αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους και προειδοποιούν πως αν το αίτημα δεν γίνει δεκτό θα κλιμακώσουν τις ενέργειες τους.
Δεν θα δεχθούμε κανέναν επιπλέον εμπαιγμό όσο αφορά τη σωματική ακεραιότητα του συντρόφου Προχωράμε σε κατάληψη και προειδοποιούμε ότι όσο περνάνε οι μέρες και χειροτερεύει η υγεία του συντρόφου, τόσο αυξάνεται η οργή μας με ό,τι αυτό συνεπάγεται».σημειώνουν στην ανακοίνωση την οποία υπογράφουν ως “Συνέλευση κατειλημμένου Θόλου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας”.
Την ανακοίνωση εξέδωσε η “Συνέλευση κατειλημμένου Θόλου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας”

Related

Sticky 8953021702587072271

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item