Ο Ιατρικός Σύλλογος καταγγέλλει τη διαπόμπευση γιατρού του ΠΕΔΥ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει τη διαπόμπευση γιατρού του ΠΕΔΥ Βόλου από κουκολοφόρους που χρησιμοποίησαν ...


Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει τη διαπόμπευση γιατρού του ΠΕΔΥ Βόλου από κουκολοφόρους που χρησιμοποίησαν τη μέθοδο της ανώνυμης καταγγελίας.
Όπως τονίζει, “είμαστε απόλυτα αντίθετοι σε αυτού του είδους τις ανώνυμες καταγγελίες εναντίον ιατρών, οι οποίες ουσιαστικά εισάγουν νέα νοσηρά ήθη. Δεν επιτρέπεται σε κανέναν με ευκολία και ανευθυνότητα να σπιλώνει ανθρώπους, χωρίς να μπορούν αυτοί να υπερασπισθούν τον εαυτό τους. Αυτές οι πρακτικές μας θυμίζουν μαύρες περιόδους της ανθρώπινης ιστορίας, όπως ήταν οι πρακτικές των κουκουλοφόρων συνεργατών των Γερμανών κατακτητών στην χώρα μας.
Για οποιοδήποτε πειθαρχικό ή άλλο παράπτωμα ιατρού πρέπει να ακολουθούνται οι προβλεπόμενες, επίσημες και επώνυμες καταγγελίες είτε στην Δικαιοσύνη είτε στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας.
Τέλος θέλουμε να καταγγείλουμε την ισοπεδωτική και απαξιωτική αντίληψη προς την Ιατρική επιστήμη και προς τους ιατρούς που αποπνέει το κείμενο που διένειμε η συγκεκριμένη ομάδα ανώνυμων διαμαρτυρόμενων στους διαδρόμους της υγειονομικής μονάδας του ΠΕΔΥ Βόλου.
Τέτοιου είδους πρακτικές και απόψεις χαρακτηρίζουν σκοταδιστικές νοοτροπίες και εποχές και πρέπει να είναι καταδικαστέες από όλους»

Related

ΒΟΛΟΣ 4214721935859000537

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item