Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία: Φιάσκο τελικά η ενημέρωση της ΑΓΕΤ

Ανακοίνωση - απολογισμού για τη σημερινή ενημερωτική συνάντηση στην ΑΓΕΤ για την καύση RDF εξέδωσε η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας...

Ανακοίνωση - απολογισμού για τη σημερινή ενημερωτική συνάντηση στην ΑΓΕΤ για την καύση RDF εξέδωσε η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας:
Άλλη μια «ενημέρωση» φιάσκο μετά το Δήμο Βόλου σήμερα, αυτή τη φορά από την ΑΓΕΤ. Η επιλεκτική «ενημέρωση», με αποκλεισμό των μέσων ενημέρωσης, των οικολογικών οργανώσεων, των πολιτών, των κομμάτων και των βουλευτών, τελικά η «ενημέρωση» περιορίστηκε σε μερικούς «εκλεκτούς», οι οποίοι τελικά δέχθηκαν να «ενημερωθούν» από την ΑΓΕΤ. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Μητροπολίτης Δημητριάδος, ο οποίος δυστυχώς δεν διέψευσε δήλωσή του ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι οι θέσεις εργασίας που προσφέρει η ΑΓΕΤ, άρα όχι η υγεία των πολιτών. Κρίμα. Τελικά χωρίς την παρουσία της Αντιπεριφερειάρχου κυρίας Κολυνδρίνη, του πρύτανη  κυρίου Πετράκου, ακόμα και του Δημάρχου κ. Μπέου και μετά την αποχώρηση του Ιατρικού Συλλόγου και του ΤΕΕ Μαγνησίας, η διατυμπανισθείσα «ενημέρωση» της ΑΓΕΤ κατάληξε σε φιάσκο. Η διατυπωθείσα δε άποψη ότι «είμαστε ιδιωτική εταιρεία και καλούμε όποιον θέλουμε», υποδηλώνει το μέγεθος της περιφρόνησης της ΑΓΕΤ προς την πόλη που την φιλοξενεί. Οι πολίτες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Ας καταλάβουν δε ότι το πολυτιμότερο αγαθό στη ζωή, που είναι η υγεία, δεν το υπερασπίζεται κανείς από τον καναπέ, αλλά με τους αγώνες στους οποίους πρέπει να συμμετέχει, για τον ίδιο, αλλά και για τα παιδιά του. Πριν είναι αργά!

Related

Sticky 4629281177274917676

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item