Μπουκώρος: Η Κυβέρνηση διχάζει την κοινωνία και για τις ζημιές στο Πήλιο

Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου, με αφορμή την επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου στις πληγείσες...


Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου, με αφορμή την επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου στις πληγείσες περιοχές του Πηλίου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Προβληματισμό προκαλεί η επίθεση του Υπουργού Υποδομών κ. Σπίρτζη κατά της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Οι υπηρεσίες και το πολιτικό προσωπικό της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όλες αυτές τις ημέρες, παρά τα πρωτοφανή προβλήματα και τις τεράστιες ζημιές, έδωσαν μάχη και κράτησαν το οδικό δίκτυο του Πηλίου ανοιχτό. 
Η τοπική κοινωνία αναμένει με αγωνία να διαπιστώσει και την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης με την ταχεία αποκατάσταση των ζημιών στους δρόμους, αποκλειστικής αρμοδιότητας του οικείου υπουργείου. 

Κατά τα λοιπά, για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διχάζει συνειδητά την ελληνική κοινωνία ακόμη και για τα απολύτως αυτονόητα. Σύντομα θα κριθούν για τις επιλογές τους».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3864425607696331988

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item