Ευχαριστήριο των εργαζομένων της ΑΓΕΤ για την εθελοντική αιμοδοσία

      Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου   αισθάνεται   την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες   προς όλους που πλαισιώσανε  για...

   
 Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου  αισθάνεται  την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες  προς όλους που πλαισιώσανε  για μια ακόμη φορά τις κοινωνικές δράσεις του. Τους συναδέλφους  που ανταποκρίθηκαν στο νέο κάλεσμα και συμμετείχαν στην ημέρα    ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ   την ΠΕΜΠΤΗ   15-03-2018 , την Διεύθυνση του εργοστασίου και το προσωπικό της Κινητής Μονάδας  Αιμοδοσίας του ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ  για την προσφορά των υπηρεσιών του και την στήριξη αυτής της προσπάθειας.  Σήμερα έχουμε όλοι μας καταφέρει να διατηρούμε μια τράπεζα αίματος με σημαντικό απόθεμα που μπορεί να  μας βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές της ζωής μας.

   Αποδεικνύεται περίτρανα, ότι αξίες ανθρώπινες υπήρχαν - υπάρχουν και θα παραμένουν ανεξάντλητες σε όλους μας . Ευχόμαστε αυτή η πράξη βοήθειας και αλληλεγγύης να παραδειγματίσει, να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει σε ανάλογες πράξεις ανθρωπισμού και άλλους συνανθρώπους μας.

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 5147243781285108669

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item