Μοίρασε τριαντάφυλλα σε ηλικιωμένες γυναίκες ο Αχιλλέας Μπέος

Εκδήλωση για την ημέρα της Γυναίκας διοργάνωσαν τα ΚΗΦΗ Αγριάς και Νέας Ιωνίας στον Βόλο. Το "παρόν" έδωσε ο δήμαρχος Βόλου Αχ...


Εκδήλωση για την ημέρα της Γυναίκας διοργάνωσαν τα ΚΗΦΗ Αγριάς και Νέας Ιωνίας στον Βόλο. Το "παρόν" έδωσε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μοίρασε τριαντάφυλλα στις κυρίες δηλώνοντας αμέσως μετά:
"Παγκόσμια ημέρα τη γυναίκας σήμερα και ασφαλώς δεν θα μπορούσα να μην τιμήσω, με τον ελάχιστο δυνατό και συμβολικό τρόπο, την πηγή της ζωής, την έμπνευση για δημιουργία, την αφετηρία κάθε επιτεύγματος, την μάνα, την νοικοκυρά, την γυναίκα επιστήμονα, την γυναίκα της εργασίας και της επιχειρηματικότητας.
Βρέθηκα σε δύο όμορφες εκδηλώσεις μια στο ΚΗΦΗ Αγριάς και μια στο ΚΑΠΗ Μυτιλήνης στη Νέα Ιωνία και είχα την ευκαιρία να εκφράσω τη χαρά και την ευγνωμοσύνη μου σε όλες αυτές τις υπέροχες κυρίες, προσφέροντας τους από ένα λουλούδι για όσα πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στην κοινωνία, σε όλους μας. Και του χρόνου να γιορτάσουμε τη σημαντική αυτή μέρα με καλύτερες συνθήκες για όλες τις γυναίκες."

Related

ΒΟΛΟΣ 3268238075285936899

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item