Επίθεση Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές για καύση απορριμμάτων

Επίθεση εξαπολύει η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία κατά του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, των βουλευτών του, αλλά και “άλλων πολιτικών εθελοντών” που “π...


Επίθεση εξαπολύει η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία κατά του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, των βουλευτών του, αλλά και “άλλων πολιτικών εθελοντών” που “παίζουν πολιτικά παιχνίδια εμπαίζοντας την κοινωνία της Μαγνησίας” αναφορικά με το θέμα της καύσης απορριμμάτων από την ΑΓΕΤ.
Η ανακοίνωση
Παρακολουθούμε άναυδοι ένα ενορχηστρωμένο επικοινωνιακά, αλλά και επικίνδυνο για τους πολίτες του Βόλου, παιχνίδι εντυπώσεων από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλους πολιτικούς εθελοντές που, εντελώς ανεύθυνα, παίζουν πολιτικά παιχνίδια εμπαίζοντας εμφανώς την κοινωνία της Μαγνησίας.
Το ΠΑΣΟΚ , πέρυσι τέτοιο καιρό τοποθετήθηκε ξεκάθαρα για το θέμα καύσης RDF από την ΑΓΕΤ και τις υποχρεώσεις της εταιρείας. Ξαναλέμε,εδώ και τρία χρόνια υπεύθυνη για την ενεργειακή πολιτική της Χώρας είναι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, συνυπεύθυνη για την αδειοδότηση και τον έλεγχο καλής λειτουργίας της επιχείρησης, είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Σήμερα, ένα χρόνο μετά, οι κυβερνητικοί βουλευτές του Νομού προβαίνουν στην πολιτική γελοιότητα να καταθέσουν ερώτηση στον υπεύθυνο Υπουργό της Κυβέρνησής τους, για το αν στην ΑΓΕΤ γίνονται οι προβλεπόμενοι έλεγχοι και ποιός είναι υπεύθυνος για τους ελέγχους αυτούς. Προφανώς ένα χρόνο τώρα διακοπεύουν και όταν βρίσκονται στην Αθήνα δεν συζητούν τα τοπικά θέματα. Προφανώς, κάποιοι παίζουν τον καλό και τον κακό.
Ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη, δηλώνουμε έτοιμοι να ζητήσουμε τη συνδρομή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιβάλλοντος στο ευαίσθητο, για τους πολίτες του Βόλου αυτό θέμα και να προβούμε σε όποιες ακόμη πρωτοβουλίες κριθούν αναγκαίες.
Κλείνοντας, θα θυμίσουμε ότι ο Λένιν κάποτε είχε πει: μόνο η αλήθεια είναι επαναστατική. Kαλούμε  λοιπόν, τους πολίτες της Μαγνησίας στις επόμενες εκλογές να στείλουν τους «επαναστάτες της συμφοράς» στο σπίτι τους.

Related

ΒΟΛΟΣ 1618893165884019658

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item