Με τη Δάφνη ο Ολυμπιακός Βόλου στο μπάσκετ

   Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου   γ...

  Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου  για την 19η αγωνιστική του  πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας

Γυναικών .  

  Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την ομάδα μας , η Δάφνη Αγίου Δημητρίου είναι μια ισχυρή ομάδα που παλεύει για την είσοδο της στην τετράδα του πρωταθλήματος και αναμένεται σκληρή μονομαχία .

  Ελπίζουμε να έχουμε όλες τις παίκτριες  στη διάθεση του προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου αφού σίγουρα απούσα θα είναι η Ελένη Ζήτη που μάλλον δεν θα αγωνιστεί ως το τέλος της περιόδου αλλά αναμένονται οι επιστροφές της Sherise Williams , της Νίκης Ζέρβα και της Ραφαέλας Σουλτάνη που δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα με το Φάρο στο Κερατσίνι .

  Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας .

  Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους , ενισχύοντας τα , βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων .     

  Μετά και το θλιβερό επεισόδιο στον αγώνα με το Φάρο στο Κερατσίνι , με αποδέκτη τον προπονητή μας , στο οποίο η ομάδα μας θεωρεί ότι έχει άμεσες ευθύνες η γηπεδούχος ομάδα και έχουν γίνει οι δέουσες καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές , πιστεύουμε ότι ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου θα δείξει τη δυναμική του , σε κόσμια πλαίσια όπως κάνει σε όλους τους μέχρι τώρα αγώνες της ομάδας μας και θα αποτελέσει κυριολεκτικά τον έκτο παίκτη μας .

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 2125718659277991830

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item