Επίθεση Π. Μαρκάκη στη Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Με μία επιστολή του ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ στη Μαγνησία Παύλος Μαρκάκης σχολιάζει την πρόσφατη είδηση της κατάθεσης νομοσχεδίου για ...


Με μία επιστολή του ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ στη Μαγνησία Παύλος Μαρκάκης σχολιάζει την πρόσφατη είδηση της κατάθεσης νομοσχεδίου για την αμοιβόμενη θέση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη αναφέροντας:

Είναι απορίας άξιο, πώς γίνεται σε μια χώρα που έχει πτωχεύσει και  στην οποία κόβονται ακόμη και σήμερα οι μισθοί και οι συντάξεις, στην χώρα μας που  επιβάλλονται δυσβάστακτες φορολογίες και τα σπίτια των δανειοληπτών βγαίνουν καθημερινά στο σφυρί, να προκαλείται η κοινωνία και να σπαταλιέται το δυσεύρετο χρήμα των φορολογουμένων για την χρηματική ικανοποίηση μόνο του πολιτικού προσωπικού και ιδιαίτερα των ημετέρων. 
Πριν λίγο καιρό ο Υπουργός Υποδομών εφεύρε και δημιούργησε ένα Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας και διόρισε Πρόεδρο την κα Μαρίνα Χρυσοβελόνη. Δεν εξετάζω την αναγκαιότητα και την χρησιμότητα του Συμβουλίου ή αν τα θέματα του θα μπορούσαν να λυθούν με τις υπάρχουσες υποδομές.
Αυτό όμως που προκαλεί την κοινωνία και ιδιαίτερα την τοπική είναι ότι χθες θεσμοθετήθηκε αμοιβή για την Πρόεδρο του παραπάνω Συμβουλίου στο ύψος των αποδοχών ενός Γενικού Γραμματέα.
Νομίζω ότι η πρόκληση έχει υπερβεί τα όρια σε έναν λαό δεινοπαθεί ακόμη από την οικονομική κρίση. 
Προτρέπω την Κα Χρυσοβελόνη να μην αποδεχθεί την παραπάνω αμοιβή άμα θέλει να κρατήσει την πολιτική της αξιοπρέπεια και να μπορεί να κυκλοφορεί στις δημόσιες εμφανίσεις της με ήσυχη την συνείδηση της. Εξ άλλου αργά η γρήγορα θα πρέπει να κοιτάξει κατάματα τους ψηφοφόρους κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.
Είναι δε έξω από τα όρια της πολιτικής πρακτικής και εντιμότητας η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να θεσμοθετεί αμοιβές για αχρείαστες επιτροπές και συμβούλια για να μπορούν με τα χρήματα αυτά οι πολιτευτές που την στηρίζουν να κάνουν προεκλογική εκστρατεία με χρήματα των φορολογουμένων.
Εξ άλλου η Κα Χρυσοβελόνη έχει την οικονομική δυνατότητα να σηκώσει μονή της της δαπάνες ενός προεκλογικού αγώνα.
Θα περίμενε κανείς ότι θα  υπάρξει αντίδραση από τα υπάρχοντα πολιτικά στελέχη του Νομού, γιατί τέτοιες ενέργειες απαξιώνουν  όλο το υπάρχον πολιτικό σύστημα, αλλά η μέχρι σήμερα συμπεριφορά τους δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.
Για έναν ακόμη λόγο απαιτείται ανανέωση του πολιτικού σκηνικού στην πατρίδα μας


Related

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 3668696651550122940

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item