Απάντηση Δήμου Βόλου σε Ξηρακιά: Δεν συνειδητοποιούν μέχρι που συγχωρείται η γελοιότητα

Απάντηση στο άρθρο του πρώην αντιδημάρχου Βόλου Ηλία Ξηρακιά για την διάνοιξη του δρόμου στην Άλλη Μεριά δίνει η δημοτική αρχή Βόλου με ...

Απάντηση στο άρθρο του πρώην αντιδημάρχου Βόλου Ηλία Ξηρακιά για την διάνοιξη του δρόμου στην Άλλη Μεριά δίνει η δημοτική αρχή Βόλου με ανακοίνωσή της στην οποία αναφέρει: 
Και το έργο της διάνοιξης του δρόμου στην Άλλη Μεριά το είχε σκεφτεί πρώτος ο Ηλίας Ξηρακιάς, πρωτοπαλίκαρο κι αυτός της σκοτινής, για την πόλη, περιόδου, αλλά δεν πρόκανε (και αυτό) να το υλοποιήσει. Το μόνο που δεν πρόκαναν αυτοί οι άνθρωποι είναι να συνειδητοποιήσουν μέχρι που συγχωρείται η γελοιότητα και η γραφικότητα της πολιτικής τους παρουσίας.

ΥΓ. Θυμίζουν έντονα το ανέκδοτο της κατά φαντασίαν ασθενούς κυρίας που ευρισκόμενη σε παρέα ηλικιωμένων αντρών που διηγούνταν τις διάφορες ασθένειές τους και ακούγοντας έναν να παραπονείται ότι έχει προστάτη, αναφώνησε και αυτή: «Και εγώ έχω προστάτη…»


ΥΓ1. Να υποθέσουμε ότι ο κ. Ξηρακιάς δεν πρόκανε να υλοποιήσει το έργο γιατί άρμεγε κατσίκες σε παρακείμενα του δρόμου χωράφια για να εκπληρώσει την υποχρέωση, του Δήμου, παροχής γάλακτος στους εργαζομένους;

Related

ΒΟΛΟΣ 9003593157431392292

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item