ΚΚΕ: Φασιστική δυσοσμία και αντικομμουνιστικός οχετός από τη δημοτική αρχή Βόλου

Η απάντηση του ΚΚΕ στην επίθεση που δέχθηκε από τη δημοτική αρχή για την κριτική που της άσκησε στο θέμα της καύσης απορριμμάτων από τ...Η απάντηση του ΚΚΕ στην επίθεση που δέχθηκε από τη δημοτική αρχή για την κριτική που της άσκησε στο θέμα της καύσης απορριμμάτων από την ΑΓΕΤ αλλά και τη δημιουργία μονάδας παραγωγής SRF στο ΧΥΤΑ του Βόλου.
Η ανακοίνωση
Η δημοτική αρχή Βόλου κατέφυγε για ακόμη μια φορά στη γνωστή τακτική της. Απάντησε στις αποκαλύψεις του ΚΚΕ για τη σχεδιασμένη, και από την ίδια, προώθηση στο Βόλο παραγωγής του καυσίμου SRF στη Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων, που προορίζεται για καρκινογόνα καύση, με ένα κρεσέντο χυδαίου και άθλιου αντικομουνισμού.
Οι ανακοινώσεις που γράφονται στο Δημαρχείο και εκδίδονται με την υπογραφή της δημοτικής αρχής αποτελούν αυτούσια αντιγραφή άρθρων και ανακοινώσεων της εγκληματικής Χρυσής Αυγής που ζέχνουν τη γνωστή φασιστική βρωμιά.
Οι λαϊκές οικογένειες του Βόλου και ιδίως όσοι ψήφισαν τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, χρειάζεται να ξέρουν ότι ο αντικομουνιστικός οχετός πάει νύχι – κρέας με την αντιλαϊκή πολιτική.

Related

ΒΟΛΟΣ 3281756955464639767

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item