Παρέσυρε και εγκατέλειψε δύο δικυκλιστές στο Βόλο

Αστυνομικοί συνέλαβαν χθες το απόγευμα έναν 37χρονο ο οποίος νωρίτερα, είχε παρασύρει στο κέντρο της πόλης δύο δικυκλιστές και τους εγ...Αστυνομικοί συνέλαβαν χθες το απόγευμα έναν 37χρονο ο οποίος νωρίτερα, είχε παρασύρει στο κέντρο της πόλης δύο δικυκλιστές και τους εγκατέλειψε. Ειδικότερα χθες, λίγο πριν τις έξι το απόγευμα, ο 37χρονος κινούνταν με το Ι.Χ.Ε. όχημά του επί της οδού Αθ. Διάκου. Στη συμβολή των οδών με Γ. καρτάλη, παραβίασε πινακίδα και συγκρούστηκε με δύο 26χρονους δικυκλιστές.
Αποτέλεσμα, ήταν οι δύο νεαροί να τραυματιστούν ελαφρά, ενώ ο 37χρονος εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου. Ωστόσο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Τροχαίας λίγο αργότερα και συνελήφθη
Έκλεψε αμάξι
Στο μεταξύ αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνέλαβαν έναν 44χρνο γιατί χθες στις 11 το βράδυ,  παραβίασε την πόρτα Ι.Χ.Ε. οχήματος ιδιοκτησίας 48χρονου στη Ν.Ιωνία, πήρε το αμάξι και έφυγε. Ενημερώθηκε η αστυνομία που τον συνέλαβε λίγο αργότερα ενώ είχε κλέψει και ένα μπουφάν μέσα από το αυτοκίνητο.  Το μπουφάν και το αυτοκίνητο αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

πηγη

Related

Sticky 8865094295263049414

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item