Δημοτική Αρχή: «Άτακτη υποχώρηση της Επιτροπής για την Καραμπατζακη»

«Άτακτη υποχώρηση» χαρακτηρίζει η Δημοτική Αρχή Βόλου την παραίτηση της Επιτροπής Πολιτών για την Καραμπατζάκη από την προσφυγή που ε...«Άτακτη υποχώρηση» χαρακτηρίζει η Δημοτική Αρχή Βόλου την παραίτηση της Επιτροπής Πολιτών για την Καραμπατζάκη από την προσφυγή που είχαν καταθέσει στο ΣτΕ αναφορικά με το έργο που σχεδιάζεται να γίνει εκεί.
Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Διαβάζοντας την ανακοίνωση της Επιτροπής Πολιτών για την Καραμπατζάκη και την προβολή της από τη γνωστή μερίδα τοπικών Μέσων παραπληροφόρησης (που βεβαίως υποβάθμισαν ή και απέκρυψαν τη δική μας) οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο χαρακτηρισμός που τους απευθύναμε περί πολιτικών απατεώνων τους αδικεί, καθώς δεν περιγράφει επαρκώς τη δεινότητά τους στην εξαπάτηση και στη διαστρέβλωση της αλήθειας.
Ετσι την παραίτησή τους από την προσφυγή στο ΣτΕ κατά του έργου πνοής για την πόλη που αφορά τις οδούς Καραμπατζάκη και Ζάχου, και που προδήλως συνιστά άτακτη υποχώρηση μπροστά στη βέβαια δικαστική ήττα τους, επιχειρούν να τη δικαιολογήσουν επικαλούμενοι ακύρωση της σχετικής απόφασης από τον διορισμένο εκπρόσωπο του κυβερνώντος κόμματος, κ. Ντίτορα.
Αποκρύπτουν, κουτοπόνηρα βεβαίως, ότι ο γνωστός πια σε όλους Ντίτορας ακύρωσε την απόφαση επικαλούμενος εκκρεμοδικία, δηλαδή την συγκεκριμένη δικαστική διαμάχη, από την οποία τράπηκαν σε φυγή, και την έκβαση της οποίας υποτίθεται ότι θα περίμενε για να κρίνει!!!
Άλλοι αυτό το λένε «παίζουν τις κουμπάρες», άλλοι πάνε το λένε «παίζουν τον παπά». Εμείς το λέμε πολιτική γελοιότητα, ανευθυνότητα και έλλειψη τσίπας. Άλλωστε για όλα αυτά ο κόσμος τους έστειλε σπίτια τους, όπως θα κάνει πολύ σύντομα και με όσους απέμειναν να ντροπιάζουν με τις ενέργειές τους την κοινωνία της πόλης μας».

Related

Sticky 7616078836841813169

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item