Φιάσκο η σύσκεψη της ΑΓΕΤ. Ποιοι απείχαν, ποιοι αποχώρησαν

Για σύσκεψη παρωδία κάνουν λόγω οι πολίτες του Βόλου που συμμετέχουν στην Επιτροπή Αγώνα κατά της καύσης RDF.  Περίπου πενήντα πολίτες ...


Για σύσκεψη παρωδία κάνουν λόγω οι πολίτες του Βόλου που συμμετέχουν στην Επιτροπή Αγώνα κατά της καύσης RDF. 
Περίπου πενήντα πολίτες βρίσκονται από το πρωί έξω από τις εγκαταστάσεις της ΑΓΕΤ στην Αγριά Βόλου και διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό τους από τη συνάντηση, όπως και τον αποκλεισμό των ΜΜΕ.
Στη συνάντηση δε συμμετέχει o Δήμαρχος Βόλου Aχιλλέας Μπέος η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ενώ πριν από λίγο αποχώρησαν η πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας Νάνσυ Καπούλα και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Ευθ. Τσάμης.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Βόλου αναφέρει:
Η απουσία των αμέσως εμπλεκόμενων φορέων από τη σημερινή ενημερωτική συνάντηση στην ΑΓΕΤ (για το θέμα των δευτερογενών καυσίμων που χρησιμοποιεί η βιομηχανία) και συγκεκριμένα των βουλευτών (που νομοθετούν), εκπροσώπου της Κυβέρνησης (που εκδίδει τις σχετικές άδειες) και του Περιφερειάρχη (αρμόδιου για θέματα ελέγχου) οδήγησε τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο  στην απόφαση να μη συμμετάσχει σε αυτή.
Με επιστολή του προς τους διοργανωτές ο κ. Μπέος, αφού ευχαριστεί για την πρόσκληση, και τονίζει ότι δυστυχώς ο Δήμος ουδεμία αρμοδιότητα εκ του Νόμου έχει για τα θέματα αυτά, σημειώνει, μεταξύ άλλων, πως «σε ενδεχόμενη νέα συνάντηση με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων, αμέσως και εμμέσως, φορέων, παρακαλώ να θεωρήσετε τη συμμετοχή μου δεδομένη»

Ο Δήμος Βόλου εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΔΙΣΑ, κ Κώστα Γανωτή και τον γεν. γραμματέα του Δήμου, κ. Στέλιο Διαμαντίδη

Related

Sticky 299780426883786643

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item