Περιβαλ. Πρωτοβουλία για ΑΓΕΤ: Η Ελλάδα δεν είναι μπανανία, ο Βόλος δεν είναι Αφρικανική πόλη

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας σχετικά με την ενημερωτική συνάντηση που διοργανώνει η ΑΓΕΤ την...

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας σχετικά με την ενημερωτική συνάντηση που διοργανώνει η ΑΓΕΤ την Παρασκευή:
Επιλεκτική ενημέρωση, με μπόλικη κινδυνολογία, ετοιμάζεται να κάνει την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 η ΑΓΕΤ σε φορείς της πόλης του Βόλου. Μη αντέχοντας το δημόσιο διάλογο, τη διαφάνεια και την ορθή ενημέρωση των πολιτών της πόλης που τη φιλοξενεί, η ΑΓΕΤ-Lafarge, με μεγάλη καθυστέρηση, επιχειρεί να εκφράσει τις θέσεις της. Μήπως την ενημέρωση θα κάνει ο επιστήμονας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της κύριος Ανδρέας Ανδρεόπουλος, που ήταν εισηγητής στην «Ημερίδα» του Δήμου Βόλου στις 20 Μαρτίου 2018; Μία παροιμία λέει ότι «Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται». Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν η ΑΓΕΤ είχε τη νομιμότητα και την τεχνολογία με το μέρος της, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση και να εξηγήσει στους πάντες ότι η καύση RDF, SRF και pet cock από τις εγκαταστάσεις της είναι ακίνδυνη για τους πολίτες της πόλης του Βόλου. Αντί αυτού, θα επιχειρήσει σε εκπροσώπους εργαζομένων, καταστηματαρχών κλπ. να κινδυνολογήσει για την επιβίωση του εργοστασίου, μόνο εφόσον κάψει τα επικίνδυνα αυτά υλικά! Πρόγευση για αυτό έδωσε η Lafdarge-Lolcim με δηλώσεις της στην Ελβετία. Μόνο που η Ελλάδα δεν είναι μπανανία, ο Βόλος δεν είναι Αφρικανική πόλη και δεν θα γίνει πειραματόζωο. Η απάντηση της πόλης πρέπει να είναι αυτό που είχε πει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός στις 30 Μαΐου 2017 στο Βόλο: «Δεν θέλουμε να κλείσει εργοστάσιο, αλλά ούτε και σπίτια»!

Related

ΒΟΛΟΣ 4015498639169659071

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item