Με τον Αλμυρό στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός

  Με τoν ΓΣ Αλμυρού κλείνει  η αυλαία των υποχρεώσεων της ομάδας μας , στην κανονική περίοδο του  πρωταθλήματος  της Α1 ΕΣΚΑΘ  , το Σάβ...


 Με τoν ΓΣ Αλμυρού κλείνει  η αυλαία των υποχρεώσεων της ομάδας μας , στην κανονική περίοδο του  πρωταθλήματος  της Α1 ΕΣΚΑΘ  , το Σάββατο 31 Μαρτίου και ώρα 19.00 στο ΕΑΚ Βόλου . 

  Ο ΓΣ Αλμυρού είχε μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στο πρωτάθλημα , συμμετείχε στο FINΑL FOUR του κυπέλλου ενώ στις τάξεις του  διαθέτει μερικούς ταλαντούχους αθλητές αλλά και τον έμπειρο Γιάννη Καραγιώργο .

  Ο Ολυμπιακός του Βόλου μας θέλει να κλείσει τους αγώνες της κανονικής περιόδου αήττητος αφού ήδη έχει κατακτήσει την  πρώτη θέση και έχει εξασφαλίσει  τη συμμετοχή του  στα Play Offs για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική . H ομάδα μας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα  και θα αγωνιστεί πλήρης ενώ στα πλαίσια της προετοιμασίας της , σήμερα Τετάρτη , θα δώσει  αγώνα προετοιμασίας με την αντίστοιχη της Νίκης Βόλου στο ΕΑΚ .

  Διοικούσα Επιτροπή ,  προπονητές και αθλητές είμαστε  ενωμένοι , σαν μια γροθιά , θέλουμε  να πετύχουμε  ακόμη μια νίκη , συνεχίζοντας παράλληλα και τις ωραίες εμφανίσεις και καλούμε τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο και  να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας , να τους χειροκροτήσουν για την αγωνιστική τους προσπάθεια στην κανονική περίοδο και να τους δώσουν ώθηση , με το χειροκρότημά τους , για τη συνέχεια , στην οποία μαζί με τον ΓΣ Αμπελώνα , τον ΑΟ Καλαμπάκας και τον ΓΣ Βόλου θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία  στους αγώνες που θα αρχίσουν μετά τις γιορτές του ΑΓΙΟΥ ΠΑΣΧΑ . 


Την Πέμπτη 29 Μαρτίου , στις 19.30 και στα γραφεία της ΕΣΚΑΘ στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των P.O. και θα συγκεκριμενοποιηθούν οι ημέρες και ώρες των αγώνων . Στη κλήρωση θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία της ομάδας μας .

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 6051166735830838970

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item