Λύση για τα αδέσποτα δίνει ο Δήμος Βόλου - Τι προβλέπει και πότε

Λύση στο ακανθώδες ζήτημα της ύπαρξης αδέσποτων σκύλων στην πόλη του Βόλου επιχειρεί να δώσει ο Δήμος Βόλου, σύμφωνα με το αποκλειστικό ...


Λύση στο ακανθώδες ζήτημα της ύπαρξης αδέσποτων σκύλων στην πόλη του Βόλου επιχειρεί να δώσει ο Δήμος Βόλου, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr.
Την προσεχή εβδομάδα ο Αχιλλέας Μπέος έχει προσκαλέσει και θα συναντηθεί στο δημαρχείο με τους εκπροσώπους των φιλοζωικών σωματείων και συλλόγων του Βόλου προκειμένου να τους κάνει γνωστή την πρόταση της δημοτικής αρχής, η οποία περιλαμβάνει έναν κεντρικό σχεδιασμό που θα δώσει επιτέλους λύση σε ένα πρόβλημα που για χρόνια ταλαιπωρεί την πόλη.
Το σχέδιο του Δήμου Βόλου, όπως αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr περιλαμβάνει την παραχώρηση και δημιουργία ενός ειδικού χώρου στο Πεδίον του Άρεως, για να στεγαστούν εκεί περισσότερα από 300 σκυλιά. Ο Δήμος θα δεσμευθεί ότι θα παρέχει κάθε μήνα τροφή, νερό, φάρμακα και κτηνιατρικές υπηρεσίες, ενώ θα ζητήσει από τις φιλοζωικές οργανώσεις να μεριμνούν για τη λειτουργία αυτού του χώρου.
Αν συμφωνήσουν, θα υπογραφεί ένα μνημόνιο συνεργασίας και το έργο θα ξεκινήσει αμέσως μετά το Πάσχα ώστε να μην κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των πολιτών από επιθέσεις, αλλά και η ζωή των αδέσποτων ζώων.

Related

Sticky 4767607376619350734

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item