"Βροχή" οι τηλεφωνικές απάτες σε Βολιώτες - Τι ισχυρίζονται οι δράστες

Δεκάδες είναι τα νέα περιστατικά τηλεφωνικής απάτης τα οποία καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στον Βόλο και καταγγέλονται στην Αστυνο...


Δεκάδες είναι τα νέα περιστατικά τηλεφωνικής απάτης τα οποία καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στον Βόλο και καταγγέλονται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, όπως καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr.
Τα σενάρια που επικαλούνται οι απατεώνες προκειμένου να εξαπατήσουν τους ανυποψίαστους πολίτες είναι συνήθως δύο.
Το πρώτο σενάριο αφορά σε δήθεν τηλεφώνημα από εκπρόσωπο ασφαλιστικής εταιρείας, ο οποίος λέει στο θύμα του ότι έχει σημειωθεί παράβαση του Κ.Ο.Κ. λόγω μέθης και για να "σβήσει" η υπόθεση θα πρέπει να κατατεθούν άμεσα σε τραπεζικό λογαριασμό 600,00 ευρώ.
Το δεύτερο σενάριο επικαλείται ξανά τη "μέθη" του θύματος και κάποιο δήθεν ατύχημα που σημειώθηκε χωρίς το θύμα να το θυμάται, δημιουργώντας μία ζημιά στο αυτοκίνητο του δράστη 700,00 ευρώ. Προκειμένου να αποφευχθούν μπλεξίματα με Τροχαία και Ασφαλιστικές εταιρείες ο δράστης προτείνει να περάσει να πάρει τα χρήματα σε μετρητά για να πάει στο συνεργείο το δήθεν... χτυπημένο αυτοκίνητό του.
Η Αστυνομία προτείνει οι πολίτες να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή καθώς οι απατεώνες μπορεί να εμφανίζονται πειστικοί και να σας καλούν ακόμα και στο κινητό σας τηλέφωνο. Μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις καλούν απο 9ψήφιο αριθμό και όχι από 10ψήφιο.Related

Sticky 567571264546949638

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item