Η Περιβ. Πρωτοβουλία καταγγέλει τον Δήμο Βόλου για "κακοποίηση δέντρων"

Για κακοποίηση των δένδρων του Βόλου κατηγορεί τη δημοτική αρχή και την Υπηρεσία Πρασίνου η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας, δίνοντ...


Για κακοποίηση των δένδρων του Βόλου κατηγορεί τη δημοτική αρχή και την Υπηρεσία Πρασίνου η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφία από κλάδεμα πλατάνου στην διασταύρωση των οδών Δημάρχου Γεωργιάδη και Κοραή. Στην ανακοίνωση τα μέλη της Περιβ. Πρωτοβουλίας αναφέρουν τα εξής:
Γεωπόνοι σκίστε τα πτυχία σας, δασοπόνοι πετάξτε τα, Πηλιορείτες κλαδέψτε τους πλατάνους στις πλατείες σας, όπως ο Δήμος Βόλου, ο οποίος έχει τη μοναδική επιστημονική γνώση, στο θέμα αυτό. Δείτε στη φωτογραφία πώς ένας πλάτανος, στη διασταύρωση των οδών Κοραή με Δημάρχου Γεωργιάδου, κλαδεύτηκε από το Δήμο Βόλου. Σε μια εποχή που απαγορεύονται τα κλαδέματα, σε ένα δέντρο το οποίο δεν είναι για κλάδεμα, με εργάτες άσχετους με την επιστημονική γνώση, ιδού πώς ο Δήμος Βόλου συμπεριφέρεται στα λιγοστά δέντρα της πόλης. Χωρίς να έχει φυτέψει ούτε ένα δέντρο, στη διάρκεια της θητείας της η παρούσα Δημοτική Αρχή, έχει ξεκληρίσει τον πράσινο πλούτο της πόλης, μιας πόλης που έχει μεγάλο πρόβλημα ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Να τους χαιρόμαστε!

Related

Sticky 4950063981417318281

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item