Ποια μέρα παραδίδεται ο νέος κόμβος στα ΚΤΕΛ

Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του νέου κυκλικού κόμβου στα ΚΤΕΛ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr το έργο θα παραδοθεί ...


Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του νέου κυκλικού κόμβου στα ΚΤΕΛ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr το έργο θα παραδοθεί προς χρήση στους οδηγούς τη Μεγάλη Τετάρτη στις 4 Απριλίου. Αυτή τη στιγμή, ο εργολάβος αναμένει τη ΔΕΗ και τον ΟΤΕ να μετακινήσουν τις κολόνες και έναν μικρό υποσταθμό, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι βασικές υποδομές του κόμβου. Αμέσως μετά τα τεχνικά έργα, θα παρέμβει η Υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Βόλου για να διακοσμήσει τον κόμβο και να παραδοθεί στους Βολιώτες πριν από το Πάσχα, ώστε να μη συνεχιστεί η ταλαιπωρία της παράκαμψης εκείνες της ημέρες που η κίνηση θα είναι αυξημένη.
Ακόμα, περί τα τέλη Μαίου θα έχει ολοκληρωθεί και ο τρίτος κυκλικός κόμβος στα Παλαιά στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, ενώ ο σχεδιασμός περιλαμβάνει άλλους τρεις κόμβους.
Πριν τα Χριστούγεννα θα έχει παραδοθεί ο κυκλικό κόμβος του Δημαρχείου που θα ενώνει τις λεωφόρους Ιάσονος, Δημητριάδος, Λαμπράκη και στη συνέχεια οι κόμβοι Γορίτσας και Λαρίσης - Αθηνών. 

Related

Sticky 3561165731788775337

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item