Ενημέρωση των Βολιωτών ξεκινά η ΑΓΕΤ - Για "δικαίωση" κάνει λόγο ο Δήμος Βόλου

Πρωτοβουλία ενημέρωσης και διαβούλευσης ξεκινά από τις επόμενες κιόλας ημέρες η εταιρεία LAFARGE που εκπροσωπεί τοπικά την ΑΓΕΤ για το θ...


Πρωτοβουλία ενημέρωσης και διαβούλευσης ξεκινά από τις επόμενες κιόλας ημέρες η εταιρεία LAFARGE που εκπροσωπεί τοπικά την ΑΓΕΤ για το θέμα της καύσης RDF στο εργοστάσιο του Βόλου.
Ο Δήμος Βόλου με ανακοίνωσή του καλωσορίζει τη στάση της εταιρεία και μιλά για δικαίωση των αγώνων του.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
Η πρωτοβουλία της ΑΓΕΤ να προχωρήσει σε μια ευρεία ενημέρωση και διαβούλευση αποτελεί μια δικαίωση της προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής να ανοίξει ένας ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος για το μείζον θέμα της Δημόσιας Υγείας και της προστασίας του Περιβάλλοντος, χωρίς κραυγές και λαϊκισμούς και χωρίς σκοπιμότητες και ιδιοτέλειες.
Με ψυχραιμία και νηφαλιότητα καλούμαστε μέσα από μια συζήτηση, με επιχειρήματα και προτάσεις επαρκώς τεκμηριωμένες, να αναζητήσουμε τη βέλτιστη λύση, όπου βεβαίως θα κυριαρχούν τα θέματα προστασίας της υγείας των πολιτών και θα λαμβάνονται υπόψη και τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα μιας εταιρείας που για δεκαετίες τώρα συνεισέφερε και συνεισφέρει πολλά στην τοπική μας κοινωνία.
Λύσεις πάντα υπάρχουν, αρκεί να πρυτανεύει η καλή πίστη και η διάθεση συνεργασίας και συνεννόησης. Αυτό άλλωστε καταδείχθηκε περίτρανα στην πρόσφατη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου οι πολίτες συνειδητοποίησαν για πολλοστή φορά την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και την ευθύτητα με την οποία αντιμετωπίζονται από την Δημοτική μας Αρχή.
Σε ευθεία αντίθεση με όλους αυτούς τους εκπροσώπους του σάπιου, παρωχημένου και καταδικασμένου στη λαϊκή συνείδηση κατεστημένου, που ακόμη και τώρα επιχειρεί να αποπροσανατολίσει και να εξαπατήσει τους πολίτες και έτσι να τους χειραγωγήσει, ικανοποιώντας τις ιδιοτελείς και εν πολλοίς αήθεις επιδιώξεις του.
Η απουσία τους, μάλιστα, από την συμβολική ενέργεια της σημερινής κατάληψης είναι απολύτως ενδεικτική της νοοτροπίας αλλά και των κινήτρων τους, που μόνο τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών δεν λαμβάνουν υπόψη.
 Οι πολίτες καθημερινά βιώνουν την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να βρει και να δώσει λύσεις, είτε αφορά σε συλλογικά, είτε σε ατομικά τους, προβλήματα, και γνωρίζουν ότι το γραφείο του Δημάρχου και το σύνολο των συνεργατών του είναι πάντα πρόθυμοι να τους ακούσουν και να συνδράμουν, Αποτέλεσμα το 70% και πλέον των αιτημάτων να διεκπεραιώνονται γρήγορα και, κυρίως, με επιτυχία.

Ετσι συνεχίζουμε σε μικρά και μεγάλα ζητήματα της πόλης και των πολιτών, ευρισκόμενοι δίπλα τους και μοιραζόμενοι αγωνίες, ανησυχίες αλλά και προσδοκίες όνειρα και ελπίδες για το Βόλο μας. Μιλάμε πάντα με τα έργα μας, με ειλικρίνεια και αποδείξεις, χωρίς πολιτικές απατεωνιές κα τυχοδιωκτισμούς και η πραγματικότητα μας δικαιώνει.

Related

Sticky 1565074430679365413

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item