Εκδήλωση του ΕΠΑΜ στον Βόλο για τα εθνικά θέματα

Με επιτυχία, σύμφωνα με τους ίδιους, στέφθηκε, το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, η εκδήλωση της Περιφέρειας Μαγνησίας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μ...


Με επιτυχία, σύμφωνα με τους ίδιους, στέφθηκε, το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, η εκδήλωση της Περιφέρειας Μαγνησίας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου για την πορεία των Εθνικών Θεμάτων. Στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας ο Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Κυπριώτης, στρατηγός εα και το μέλος της Τοπικής Οργάνωσης Άνω Βόλου Κέρυ Μαυρομάτη, δρ. Διεθνούς Δικαίου, ανέλυσαν την πορεία των Εθνικών θεμάτων (Αιγαίο-Θράκη-Μακεδονία-Ήπειρος-Κύπρος) τονίζοντας ότι μόνο η Εθνική Ανεξαρτησία της χώρας μας μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών της. Στον διάλογο που ακολούθησε αναδείχθηκε η λύση που προτείνει το Ε.ΠΑ.Μ.  η οποία βασίζεται στην απαλλαγή μας από τον ζουρλομανδύα του ευρώ, άποψη που βρίσκει όλο και περισσότερους ένθερμους υποστηρικτές.
Η Περιφέρεια Μαγνησίας του Ε.ΠΑ.Μ., συνεχίζοντας την εκστρατεία σωστής ενημέρωσης των πολιτών, στο προσεχές μέλλον θα διοργανώσει κι άλλες ανάλογες εκδηλώσεις. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο που παρακολούθησε την εκδήλωση και συνέβαλε με τις ερωτήσεις του στο να υπάρξει ένας ειλικρινής και γόνιμος διάλογος.

Related

ΒΟΛΟΣ 2280927895196768409

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item