Νέοι χώροι στο λιμάνι του Βόλου

Στα πλαίσια της ορθολογικής διευθέτησης των χώρων και των χρήσεων των προβλητών του λιμένα Βόλου, η ΟΛΒ Α.Ε. αποφάσισε και πραγματοπο...
Στα πλαίσια της ορθολογικής διευθέτησης των χώρων και των χρήσεων των προβλητών του λιμένα Βόλου, η ΟΛΒ Α.Ε. αποφάσισε και πραγματοποίησε την μετακίνηση των μεγάλων επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών από τη δυτική πλευρά της Κεντρικής Προβλήτας στο λιμενίσκο Τελωνείου.
Με τον τρόπο αυτό εξοικονομήθηκε χώρος για την πρυμνοδέτηση περισσότερων επαγγελματικών τουριστικών σκαφών (επιπλέον 34 θέσεις) και παράλληλα δημιουργήθηκε ένας ενιαίος χώρος περιλαμβανομένων και των ήδη 103 θέσεων στη δυτική πλευρά της προκυμαίας της οδού Αργοναυτών για τον ελλιμενισμό τουριστικών σκαφών .  Με την κίνηση αυτή ικανοποιήθηκαν και τα αιτήματα που υπήρχαν σε εκκρεμότητα για τον ελλιμενισμό επαγγελματικών, τουριστικών σκαφών.
Παράλληλα τοποθετήθηκαν 3 νέες παροχές νερού και ρεύματος (pillarsγια την εξυπηρέτηση των νέων θέσεων για τα τουριστικά σκάφη και πραγματοποιήθηκαν οι ανάλογες εργασίες για τη σύνδεσή τους στα δίκτυα.
Συγχρόνως τοποθετήθηκαν στο λιμενίσκο τελωνείου 4 νέες παροχές ύδατος/ρεύματος (pillarsγια την εξυπηρέτηση των αναγκών των μεγάλων επαγγελματικών αλιευτικών  σκαφών που μεταφέρθηκαν εκεί. Επειδή τελευταία είχαν παρατηρηθεί στο χώρο αυτό περιπτώσεις άτακτης εναπόθεσης αλιευτικών διχτυών, εργαλείων και άλλων πραγμάτων με συνέπεια να δημιουργείται δυσκολία στη διακίνηση οχημάτων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (όπως π.χ. ασθενοφόρο, πυροσβεστικό, περιπολικό), αλλά και εικόνα μηευταξίας, η ΟΛΒ Α.Ε. σε συνεργασία με τους επαγγελματίες αλιείς προχώρησε σ’ έναν πρώτο εκκαθαρισμό της προβλήτας.
Σε συνεργασία με τη Λιμενική Αρχή Βόλου λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα ώστε όλοι οι χρήστες να μεριμνούν για την τήρηση της καθαριότητας των χώρων των προβλητών και την αποτροπή φαινομένων που υποβιβάζουν την εικόνα του λιμανιού.
Με όλα τα παραπάνω το σύνολο της δυνατότητας ελλιμενισμού σκαφών όλων των τύπων ανέρχεται σε περίπου αριθμό 250.

Related

Sticky 9113316414262826773

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item