Δύο Κριοί διεκδικούν τον Δήμο Βόλου - Τι λέει το ζώδιό τους

Μία σύγκρουση που πρέπει να ερμηνεύσει η… Λίτσα Πατέρα θα συμβεί σε έναν χρόνο στον Βόλο με αφορμή την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου....


Μία σύγκρουση που πρέπει να ερμηνεύσει η… Λίτσα Πατέρα θα συμβεί σε έναν χρόνο στον Βόλο με αφορμή την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου.
Δύο μονομάχοι - όπως όλα δείχνουν- θα πέσουν στην αρένα και θα προσπαθήσουν να ηγηθούν της νέας δημοτικής αρχής που θα προκύψει.
Πρόκειται για τον Αχιλλέα Μπέο και την Νάνσυ Καπούλα. Τι ενώνει στ' αλήθεια τους δύο υποψήφιους; Το μόνο σίγουρο είναι ότι ανήκουν στο ίδιο ζώδιο! Είναι και οι δύο Κριοί και γεννήθηκαν με μία μέρα διαφορά! Στις 26 Μαρτίου εκείνη και στις 27 Μαρτίου εκείνος!
Το TheNewspaper.gr  δίνοντας και μία άλλη πιο πιπεράτη εκδοχή στη μάχη της Δημαρχίας σας παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά και των δύο σύμφωνα με όσα αναφέρει το ωροσκόπιό τους!


Η προσωπικότητα του Άντρα Κριού

Ο άντρας Κριός είναι συνήθως πολύ αρρενωπός με δυναμική και επιβλητική ματιά και έκφραση. Είναι θαρραλέοςεπιθετικόςαυθόρμητος και του αρέσει να παίρνει αυτός όλες τις πρωτοβουλίες. Η βαθύτερη ανάγκη του είναι να μπορεί να έχει πολύ γρήγορα την εξέλιξη και την πρωτιά τόσο στον έρωτα, όσο και στην καριέρα και στο χρήμα. Στα αισθηματικά του ο άντρας Κριός θέλει να είναι ο κυνηγός και να μην νιώθει δεδομένη και σίγουρη την γυναίκα που τον ενδιαφέρει. Πριν συνάψει σχέση, του αρέσει το παιχνίδι και θεωρεί την διεκδίκηση μόνο ανδρικό προνόμιο. Τον έλκουν οι γυναίκες με δυναμική εμφάνιση αλλά ήπια και ζεστή συμπεριφορά, περιποιημένες και θηλυκές. Ως σύντροφος είναι πολύ δυναμικός, ενθουσιώδης, του αρέσει να είναι αρχηγός στη σχέση! Είναι αρκετά ευθύς αλλά και αρκετές στιγμές γίνεται «ωμός» στην έκφραση των συναισθημάτων του. Θεωρείται άπιστος λόγω της παρορμητικότητας του, αν και όταν είναι πραγματικά ερωτευμένος δεν «ψάχνεται». Η γυναίκα που θα τον συντροφεύσει οφείλει να βρει τον τρόπο να διαχειρίζεται τις εκρήξεις του καθότι είναι πολύ νευρικός. Απαραίτητο είναι να του δίνει ελευθερίες και να μην τον πνίγει με τις απαιτήσεις της. Ένας άντρας Κριός έχει ανάγκη από θαυμασμό και επιβεβαίωση , αρκεί να μην το παρακάνεις.... Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως ένας άντρας που ανήκει στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού, θέλει πάντα να έχει την πρωτιά, την πρωτοβουλία  και να είναι ο ... "αρχηγός"! 


Η προσωπικότητα της Γυναίκας Κριού

Η γυναίκα Κριός είναι μία ενθουσιώδης γυναίκα, συνήθως με λεπτό αλλά επιβλητικό σωματότυπο, ειλικρινήςαποφασιστική και δυναμική. Της αρέσει να ελκύει άντρες αλλά κυρίως τον σύντροφο της, τον οποίο επιλέγει γιατί κυρίως τον θαυμάζει. Της αρέσει πολύ το κυνήγι της ερωτικής κατάκτησης και καταπιέζεται από τις σχέσεις που την πνίγουν και της περιορίζουν τις ελευθερίες της. Δεν είναι άπιστη αλλά ο αυθορμητισμός της μπορεί να την κάνει να παραστρατήσει. Της αρέσει το πάθος στη σχέση της, πολλές φορές προκαλεί τσακωμούς γιατί τους θεωρεί αλατοπίπερο στον έρωτα, είναι έξυπνη κάνοντας πολλές φορές το δικό της χωρίς να το απαιτεί και ενώ δεν θεωρείται πολύ καλή νοικοκυρά, φροντίζει τον χώρο που ζει για να ζει άνετα και πρακτικά. Ο άντρας που θα την συντροφεύσει την γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του Κριού πρέπει να είναι κι αυτός δυναμικόςξεχωριστός, να έχει αυτοπεποίθηση, να υποστηρίζει τις φιλοδοξίες της, να αντέχει τα νεύρα της και την τάση της ορισμένες φορές να μιλάει απότομα, να νιώθει ότι την θαυμάζει και να τροφοδοτεί τον εγωισμό της. Της αρέσουν συνήθως οι ψηλοί άντρες, με αθλητικό αλλά και ογκώδες σώμα.

Related

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 7893255027200404615

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item