Γαϊτάνης: “Με φτιασιδώματα η Βασιλειάδου δεν μπορεί να γίνει Λάσκαρη”

Παρέμβαση στο θέμα του Δικαστικού Μεγάρου κάνει, με δήλωσή του, ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, κ. Λάζαρος Γαϊτάνης, ο...


Παρέμβαση στο θέμα του Δικαστικού Μεγάρου κάνει, με δήλωσή του, ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, κ. Λάζαρος Γαϊτάνης, ο οποίος αναφέρει:
«Επικίνδυνο, με βλάβες στον φέροντα οργανισμό, χαρακτηρίζει η Πολεοδομία του Δήμου Βόλου το Δικαστικό Μέγαρο, ύστερα από πρόσφατη αυτοψία στις εμφανισθείσες ρωγμές. Αναμένουμε με ενδιαφέρον πλέον την αντίδραση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, που δύο χρόνια πριν, με κτιριολογική της μελέτη, χωρίς καν τη διενέργεια επιτόπιας αυτοψίας, χαρακτήριζε τους χώρους του επαρκείς, υπολογίζοντας ως γραφεία ακόμη και τους διαδρόμους. Της Τεχνικής Υπηρεσίας, που δεν έκανε τίποτε για τους σοβάδες, που έπεσαν πέρυσι στο ισόγειο, κοντά στην Εισαγγελία, παραμένοντας υπέρμαχη της άποψης ότι το 100 ετών κτίριο είναι κατάλληλο για τις ανάγκες μιας μεγαλούπολης όπως ο Βόλος.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον όμως και την αντίδραση του κ. Υπουργού Δικαιοσύνης, που στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου έσπευσε με ανακοίνωση του κ. Γενικού Γραμματέα να με εγκαλέσει προσωπικά για τη δήλωσή μου περί εμπαιγμού της πόλης, σχετικά με την εξαγγελία του για την κατασκευή νέου Δικαστικού Μεγάρου στον Βόλο. Επιχείρημά του; Η δημοσιοποιηθείσα υπουργική εντολή πέρυσι τον Ιούνιο προς τις “ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε” στελέχη της να έλθουν στον Βόλο προκειμένου να επιλέξουν το καταλληλότερο μεταξύ των τριών, υπό προϋποθέσεις, δωρεάν δημοτικών οικοπέδων. Αλήθεια, 9 μήνες μετά επιμένει ακόμη ο κ. Υπουργός στη συγκεκριμένη εντολή; Επιμένει ακόμη στην εξαγγελία για κατασκευή νέου Δικαστικού Μεγάρου στον Βόλο; Προφανώς όχι.
Αντί για νέο Δικαστικό Μέγαρο λοιπόν “φτιασιδώματα” με μερεμέτια στο επικίνδυνο αιωνόβιο κτίριο λες και το πρόβλημα στατικότητας, σε μια σεισμογενή μάλιστα περιοχή, μπορεί εύκολα να ξεπεραστεί. Είναι σα να θέλουν κάποιοι με ενέσεις μπότοξ όχι απλώς να φαίνονται, αλλά να γίνουν και πιο νέοι. “Με φτιασιδώματα όμως η Γεωργία Βασιλειάδου δεν μπορεί να γίνει Ζωή Λάσκαρη”

Related

ΒΟΛΟΣ 3856830698284196306

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item