Νίκη Κεραμέως: Βαθιά και δύσκολα αναστρέψιμη η ζημιά στην Παιδεία

Το πρόγραμμα της Ν.Δ. για την Παιδεία ανέπτυξε σήμερα από το Βόλο η βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Παιδείας της Ν.Δ. Νίκη Κεραμέως...Το πρόγραμμα της Ν.Δ. για την Παιδεία ανέπτυξε σήμερα από το Βόλο η βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Παιδείας της Ν.Δ. Νίκη Κεραμέως. Επισήμανε ότι στόχος είναι η μεταρρύθμιση να ξεκινήσει από την πρώτη βαθμίδα εκπαίδευσης ενώ το αυτόνομο πανεπιστήμιο, η προστασία του πανεπιστημιακού χώρου, η αναβάθμιση του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος είναι ένα μεγάλο ζητούμενο. Τόνισε δε ότι η αξιολόγηση είναι ένα βασικό στοιχείο για την σωστή λειτουργία του δημοσίου που μπορεί να εκσυγχρονιστεί και να γίνει πιο αποδοτικό, χωρίς απολύσεις.
Η κ. Κεραμέως είχε συναντήσεις με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αλλά και φορείς της εκπαίδευσης και στις έξι το απόγευμα θα αναπτύξει αναλυτικά το πρόγραμμα της Ν.Δ. για την Παιδεία σε εκδήλωση στο Volos Palace.
Σε συνέντευξη Τύπου σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας την υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ν.Ε. που επισήμανε από την πλευρά του ότι η επένδυση στη νέα γενιά είναι απαραίτητη για να ξεφύγει η χώρα από το τέλμα και άσκησε κριτική στην κυβέρνηση που αδιαφορεί για την προαγωγή της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της απασχόλησης,  ενώ δεν στηρίζει την καινοτομία και την πρόοδο. από καινοτομία και πρόοδο. «Για να ανακόψει την δημοσκοπική της  πτώση κινείται ψηφοθηρικά και υποβαθμίζει την εκπαίδευση Ελλήνων», τόνισε.
Ert.gr

Related

Sticky 6308780473325729501

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item